'Ajax verlangt 45 tot 50 miljoen euro voor gewilde Martínez'

door Bart Veenstra 539

Bron Fabrizio Romano

'Ajax verlangt 45 tot 50 miljoen euro voor gewilde Martínez'

door Bart Veenstra 539

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ajax verlangt een bedrag van 45 tot 50 miljoen euro voor Lisandro Martínez. Dat meldt transferjournalist Fabrizio Romano in gesprek met de Qué Golazo Podcast. De Argentijnse verdediger staat hoog op het lijstje bij Arsenal, terwijl ook Manchester United hem zou willen inlijven.

Romano vertelt kort over de interesse van Arsenal. 'Het is waar dat Arsenal echt geïnteresseerd is. Ze hebben Ajax benaderd met een voorstel van dertig miljoen euro, maar dat is niet genoeg. Ajax wil 45 tot 50 miljoen euro voor Martínez. Lisandro staat bovenaan de lijst bij Arsenal als het gaat om een nieuwe centrale verdediger.'

Bij Arsenal speelde Gabriel in het afgelopen seizoen links centraal in het hart van de defensie. Arsenal weet echter ook dat Martínez op linksback uit de voeten kan en juist daar kende de Londense club problemen. Normaal gesproken speelt Kieran Tierney als linksback, maar de Schot is blessuregevoelig en miste bijvoorbeeld de slotfase van het seizoen. Alternatief Nuno Tavares liet vervolgens geen verplettende indruk achter.

'Manchester United aast eveneens op Martínez'

Ook Manchester United zou Martínez willen inlijven, al zou die club eerst het middenveld willen versterken. Dat zou de club van manager Erik ten Hag maar al te graag willen doen met Frenkie de Jong. De middenvelder moet worden overgenomen van FC Barcelona. Daarnaast aast Manchester United op de komst van Antony. Naar verluidt zou de club van Old Trafford ruim 46,5 miljoen euro willen betalen voor Antony.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties