Ajax presenteert vier nieuwe kledinglijnen in diverse kleuren

door NielsOpdam 59

Bron Ad

Ajax presenteert vier nieuwe kledinglijnen in diverse kleuren

door NielsOpdam 59

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een eigen en nieuwe merchandise kledinglijn gepresenteerd. Er zijn vier nieuwe kledinglijnen beschikbaar in diverse kleuren. Zo is er een okergele lijn, een lichtblauwe lijn, een donkerblauwe awaylijn en een lijn van het oude logo.

De okergele Ajax-kledinglijn bestaat uit twee artikelen. Er is een okergeel t-shirt in zowel junior als seniormaten. Daarnaast is er ook een 'Ajax hooded sweater' in de okergele kleur. Op de sweater staat 'Ajax Amsterdam' op de borst en is 'XXX' op de mouw te zien. Je kunt de okergele kledinglijn hier bekijken en bestellen!

Op de lichtblauwe kledinglijn zie je twee Andreaskruisen, want het middelste kruis is vervangen door het Ajax-logo. De lichtblauwe kledinglijn bestaat uit een t-shirt en een sweater, net als de okergele lijn. Daarnaast is er ook een donkerblauwe awaylijn. Deze bestaat uit diverse producten, zoals bijvoorbeeld een broek, een t-shirt en een sweatvest. Bekijk de lichtblauwe en donkerblauwe kledinglijn hier!

Kledinglijn van oude Ajax-logo

Tot slot is er ook een kledinglijn van het oude Ajax-logo. Deze hele lijn is zwart en daarop is het oude logo groot te zien. Deze kledinglijn bestaat uit een t-shirt, een broek, een sweater en een anthem jacket. Op de sweater en het anthem jacket staat groot 'Ajax' op de rug. Bekijk en bestel de kledinglijn van het oude-Ajax-logo hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.