Ajax O18 in fors gewijzigde samenstelling voor Napoli-return

door Thijs Zwagerman 21

Ajax O18 in fors gewijzigde samenstelling voor Napoli-return

door Thijs Zwagerman 21

Laatst geüpdatet

Ajax O18 zal woensdag met een fors ander team dan vorige week voor de dag komen tegen Napoli. Op De Toekomst werd Napoli in de Youth League met 5-1 verslagen, maar in Italië zijn spelers als Olivier Aertssen en Silvano Vos niet van de partij.

Ook Tommy Setford en Skye Vink zullen ontbreken. Setford is herstellende van een lichte polsblessure, terwijl Vink interlandverplichtingen met Oranje O17 heeft. Daar tegenover staat de terugkeer van Stanis Idumbo Muzambo. De Belg was vorige week met twee doelpunten de absolute smaakmaker tegen Napoli, maar viel in de slotfase van dat duel licht geblesseerd uit en moest afgelopen weekend daardoor de topper tegen PSV laten schieten. Idumbo Muzambo is echter wel tijdig fit om met Ajax O18 mee te reizen naar Napels.

Ook Jong Ajax-spelers Gabriël Misehouy, Jaydon Banel, Jeppe Kjaer en doelman Tom de Graaff voegen zich bij de groep van trainer Frank Peereboom. De Graaff zal keepen en is de vervanger van de geschorste Sten Kremers, die vorige week tegen Napoli een rode kaart kreeg.

Vermoedelijke opstelling Ajax O18 tegen Napoli:

De Graaff; Sarfo, Henry, Hato, Van Bohemen; Gorter, Agougil, Misehouy; Kjaer, Banel, Idumbo Muzambo.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.