Ajax O16 wint van Go Ahead Eagles en bekert verder

door NielsOpdam 0

Ajax Onder 16 heeft woensdagavond gewonnen op bezoek bij de leeftijdsgenoten van Go Ahead Eagles. Het elftal van Dennis van den IJssel speelde een bekerwedstrijd tegen de ploeg uit Deventer en won met 2-4.

De Amsterdammers kwamen na vier minuten op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Sven ten Bokum. Na 31 minuten zorgde Aaron Bouwman voor de gelijkmaker. Twee minuten later kwam Ajax O16 op een 1-2 voorsprong. In de 43ste minuut kwam de club uit Amsterdam zelfs op een 1-3 voorsprong.

Na 51 minuten spelen scoorde invaller Jinairo Johnson de vierde Ajax-goal. Namens Go Ahead Eagles O16 scoorde Diego Wagimin de tweede treffer. Uiteindelijk wint Ajax Onder 16 met 2-4 in Deventer en bekert de ploeg van Van den IJssel door. Naast Johnson en Bouwman scoorden ook Haniël Pereira da Gama en Miguel Da Silva namens Ajax O16.