'Ajax maakt interesse in rechtsback Sanchez concreet'

door Bart Veenstra 366

Bron De Telegraaf

'Ajax maakt interesse in rechtsback Sanchez concreet'

door Bart Veenstra 366

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Technisch manager Gerry Hamstra en zijn rechterhand Klaas-Jan Huntelaar hebben namens Ajax de interesse in de Mexicaanse rechtsback Jorge Sanchez concreet gemaakt. Dat schrijft De Telegraaf woensdagochtend.

De ochtendkrant schrijft dat de onderhandelingen met Club America op dit moment in volle gang zijn en dat in de komende dagen duidelijk zal worden of een transfer van de Mexicaans international tot de mogelijkheden behoort.

Ajax hoopt met Sanchez een concurrent aan te trekken voor Devyne Rensch. Sanchez speelde in zijn carrière al 31 interlands voor Mexico en bij Ajax zou hij zich willen verzekeren van een basisplaats op het WK. Het WK in Qatar begint in november.

Sanchez maakte indruk tegen Chelsea, City en Real Madrid

Sanchez speelde met zijn huidige club Club America in de voorbereiding onder meer tegen Chelsea, Manchester City en Real Madrid. In die wedstrijden liet hij een goede indruk achter, al werden die clubs nog niet concreet. De Telegraaf meldde eerder al dat Sanchez zo'n vijf miljoen euro zou moeten kosten.

De krant schreef ook dat Ajax eerst spelers zal moeten verkopen alvorens het Sanchez kan inlijven. Onder meer Sean Klaiber zou mogen vertrekken bij Ajax. Hij zou deze voorbereiding zijn gewogen en te licht bevonden door de technische staf van Ajax. FC Utrecht zou Klaiber graag willen terughalen naar de Domstad.

Sportbookies had dinsdag alle voetbalwedtips juist. Check de voorspellingen voor vandaag!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties