'Ajax hoopt Mannsverk na interlandbreak weer bij de groep te kunnen halen'

door NielsOpdam 57

Bron Tim van Duijn

'Ajax hoopt Mannsverk na interlandbreak weer bij de groep te kunnen halen'

door NielsOpdam 57

Bron Tim van Duijn

Laatst geüpdatet

Ajax hoopt Sivert Mannsverk na de interlandperiode weer bij de spelersgroep te kunnen halen, zo schrijft Tim van Duijn zondagavond op X. De Noorse middenvelder raakte eind september geblesseerd en kampt met een voetblessure.

'Ajax hoopt hem na de interlandbreak weer bij de groep te kunnen halen, maar dan is het nog de vraag hoe lang het duurt voor hij weer fit is', schrijft Van Duijn, die Ajax namens Voetbal International volgt over Mannsverk. 'Het is logisch dat Ajax rustig aan met hem doet. De verwachting is dat het nog even duurt voor hij weer kan spelen.'

Verder schrijft Van Duijn dat Ahmetcan Kaplan 'waarschijnlijk pas na de break' bij de selectie aansluit. 'Als hij geen terugslag krijgt', voegt de Ajax-watcher eraan toe. Deze week stond Gerónimo Rulli ook alweer op het trainingsveld bij de Amsterdamse club. De Argentijnse keeper raakte tegen Heracles Almelo geblesseerd, maar is nu op de weg terug. Toch denkt Van Duijn niet dat Rulli er tegen Vitesse alweer bij is.

Van 't Schip sprak al over blessure Van den Bomen 

John van 't Schip sprak zondagmiddag op de persconferentie ook over Branco van den Boomen. De Ajax-middenvelder is momenteel geblesseerd en Ajax weet niet wanneer hij terugkeert. 'Het is te hopen dat het vocht in zijn knie heel snel verdwijnt... Als blijkt dat het weer volloopt, dan zullen ze misschien beslissen dat hij geopereerd moet worden, maar dat is nu nog niet aan de orde. Eerst gaan we even kijken hoe dat op een andere manier kan, dat het vocht eruit gaat en dat hij dan weer kan optrainen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.