Ajax en adidas lanceren 'originals collectie' met het klassieke logo

door NielsOpdam 60

Bron Ad

Ajax en adidas lanceren 'originals collectie' met het klassieke logo

door NielsOpdam 60

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Maandag is de adidas originals collectie gelanceerd in de Ajaxshop. Deze collectie staat voor de identiteit van alle generaties, zo schrijft de Amsterdamse club. 'Want Ajax is voetbal en voetbal is voor iedereen. Voor het eerst Ajax x adidas Originals: culture wear met het klassieke logo.'

Deze adidas originals collectie bestaat uit vijf nieuwe producten: een t-shirt, een hoodie, een sweater, een trainingsjack en een trainingsbroek. Op alle producten staat het klassieke Ajax-logo. Dat oude logo was vorig seizoen natuurlijk ook te zien op het thuistenue. Het Ajax-originals t-shirt heeft naast het oude logo een rode kleur, een ronde hals en is verkrijgbaar voor 30 euro.

De rode Ajax-originals hoodie is in de clubkleuren van de Amsterdammers, omdat de mouwen van de hoodie wit zijn. Deze hoodie heeft een capuchon met koord, een pocket en is te koop voor een bedrag van 65 euro. De Ajax-originals sweater is, net als het t-shirt, volledig rood. Daarnaast heeft de sweater een ronde hals en kost hij 60 euro.

Het Ajax-originals trainingspak

Tot slot is er ook een Ajax-originals trainingspak. Het wit-rood-witte trainingsjack heeft twee zakken met een rits, een hoge hals en een ritssluiting. Bij het trainingsjack kun je een zwarte trainingsbroek bestellen. Deze broek heeft een elastische waist met koord, twee zakken met een rits én is slim fit. Het trainingsjack kost 80 euro, terwijl de broek verkrijgbaar is voor 70 euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.