'Aertssen en Ajax zijn eruit, verdediger tekent voor twee jaar bij'

door BadembaBarrie 91

Bron Algemeen Dagblad

'Aertssen en Ajax zijn eruit, verdediger tekent voor twee jaar bij'

door BadembaBarrie 91

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Olivier Aertssen gaat op korte termijn een nieuw contract bij Ajax ondertekenen. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagavond. De jonge verdediger zal bijtekenen tot de zomer van 2025, met een optie voor nog een jaar.

Aertssens huidige contract bij Ajax loopt komende zomer af. De verdediger en de club waren al enige tijd in gesprek over een nieuwe verbintenis en zijn nu tot een mondelinge overeenstemming gekomen.

Het nieuwe contract is voor Aertssen een beloning voor zijn opmars binnen Ajax. De verdediger maakte afgelopen seizoen al zijn officiële debuut in het betaald voetbal namens Jong Ajax, waar hij dit seizoen een vaste waarde is. Tussentijds mocht Aertssen ook al tweemaal mee op trainingskamp met Ajax 1, zowel afgelopen zomer als eind 2022.

Meerdere talenten met aflopende contracten

Met Aertssen lijkt de eerste van meerdere talenten met aflopende contracten dus vastgelegd voor de komende jaren. Naast de verdediger lopen ook onder meer Amourricho van Axel Dongen, Sontje Hansen en Charlie Setford aan het eind van het seizoen uit hun contract.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.