AD verwacht zelfde basiself Ajax tegen FC Groningen; opnieuw basisplaats voor Kudus

door Brent Tomassen 83

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht zelfde basiself Ajax tegen FC Groningen; opnieuw basisplaats voor Kudus

door Brent Tomassen 83

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht niet dat Steven Berghuis fit genoeg zal zijn om tegen FC Groningen te kunnen starten. Hierdoor denkt de krant dat Ajax in dezelfde basisopstelling zal aantreden als in de wedstrijd tegen AZ (0-0).

Gerónimo Rulli is de onbetwiste eerste doelman van Ajax. Achterin zouden Jurriën Timber en Edson Álvarez opnieuw het centrale verdedigingsduo vormen. Hierdoor is de verwachting dat Jorrel Hato, die het een helft verdienstelijk deed als centrumverdediger tegen AZ, weer linksback zal zijn. Devyne Rensch start als rechtsback.

Op het middenveld staan Davy Klaassen, Kenneth Taylor en Dusan Tadic, volgens het AD. Hiermee lijkt John Heitinga een keuze te hebben gemaakt voor de ervaring van eerst- en laatstgenoemde. Dit zou betekenen dat Florian Grillitsch opnieuw op de bank zal moeten plaatsnemen.

Voorin verwacht het medium dat Mohammed Kudus, volgens Heitinga nog een twijfelgeval, vanaf rechts zal starten. Brian Brobbey zal de centrumspits zijn en hij wordt aan de linkerkant geflankeerd door Steven Bergwijn. De wedstrijd tegen FC Groningen wordt zondagmiddag om 14.30 uur afgetrapt.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Timber, Álvarez, Hato; Taylor, Klaassen, Tadic; Kudus, Brobbey, Bergwijn.

Denk jij dat Ajax en FC Groningen met een gelijke stand gaan rusten en Ajax in de tweede helft wint? Zet in en krijg 4,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.