AD verwacht terugkeer Šutalo en Bergwijn in basisopstelling Ajax voor topper tegen PSV

door Cristian de Jong 76

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht terugkeer Šutalo en Bergwijn in basisopstelling Ajax voor topper tegen PSV

door Cristian de Jong 76

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Josip Šutalo en Steven Bergwijn zullen zaterdag tegen PSV in de basis mogen beginnen, zo verwacht het Algemeen Dagblad. Šutalo, die de afgelopen twee wedstrijden van Ajax moest missen wegens blessureleed, zal zijn plek terugnemen in het hart van de verdediging. Bergwijn, die eveneens kampte met een blessure, zal weer vanaf de linkerkant beginnen.

Verder zien we nog een aantal wisselingen in de vermoedelijke basisopstelling van Ajax voor de kraker tegen PSV. Diant Ramaj begint wederom onder de lat en ziet Tristan Gooijer en Devyne Rensch voor zich als vleugelverdedigers. Šutalo vormt daarnaast het centrale duo met de talentvolle Jorrel Hato.

Op het middenveld krijgt men het langverwachte basisdebuut van Jordan Henderson te zien. Al eerder gaf John van 't Schip aan dat de Engels international tegen PSV in de basis zal beginnen. Henderson vormt het middenveld met Kenneth Taylor en Kristian Hlynsson. Dit houdt tevens in dat Benjamin Tahirović plaats zal moeten maken en op de bank zal beginnen.

In de aanval van de Amsterdammers is de terugkeer van aanvoerder Bergwijn het opvallendst. Carlos Forbs maakt weer plaats voor de Oranje international. Brian Brobbey is in bloedvorm en zodoende zal Van 't Schip de spits ook tegen PSV laten beginnen. Chuba Akpom was enkele dagen terug nog dichtbij een transfer naar Nottingham Forrest, maar bleef uiteindelijk in Amsterdam en zal zaterdag vanaf de bank beginnen. Tot slot begint Steven Berghuis wederom als de rechtsbuiten van Ajax.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Ramaj; Gooijer, Šutalo, Hato, Rensch; Henderson, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Wedden dat Ajax wint van PSV? Krijg 50 of 100 keer je inzet terug als Ajax wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.