AD verwacht bij Ajax twee wijzigingen tegen Union Berlin

door Timo Suur 57

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht bij Ajax twee wijzigingen tegen Union Berlin

door Timo Suur 57

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad denkt dat Calvin Bassey centraal achterin komt te staan tegen Union Berlin. Dit zou ten koste gaan van Kenneth Taylor. Edson Alvarez komt hierdoor op het middenveld te staan. De verwachting is dat John Heitinga twee wijzigingen doorvoert ten opzichte van de gewonnen wedstrijd tegen RKC Waalwijk (3-1).

De krant denkt dat Steven Bergwijn fit genoeg is om te starten. De aanvaller was niet van de partij tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. De kans is groot dat hij tegen Union Berlin wel van de partij is. Dit zorgt ervoor dat Francisco Conceição weer op de bank beland. De verwachting is dat hij het aanvallende trio vormt met Dusan Tadić en Mohammed Kudus.

De verwachting is dat Alvarez het middenveld komt versterken. Taylor wordt hierdoor geslachtofferd door Heitinga. Davy Klaassen en Steven Berghuis behouden hun basispositie, terwijl de jongeling een plaats op de bank inneemt.

Bassey krijgt hierdoor een basisplaats in het hart van de verdediging. De Nigeriaans international vormt het centrale duo met Jurriën Timber. Owen Wijndal en Devyne Rensch zijn de twee backs. Gerónimo Rulli verdedigt het doel van de Amsterdammers. De aftrap van de wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin vindt plaats om 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Rulli; Wijndal, Bassey, Timber, Rensch; Alvarez, Klaassen, Berghuis; Bergwijn, Tadić, Kudus

Denk jij dat Ajax donderdag in eigen huis wint van Union Berlin?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.