[Update V] 'Speler en club hebben akkoord'

FinnDekker, 28-08-2016 om 14:07, 108689 views, FOX Sports, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax heeft zich officieel bij FC Twente gemeld voor middenvelder Hakim Ziyech, zo meldt FOX Sports zaterdagmiddag. De Amsterdammers maken daardoor daadwerkelijk werk van de komst van de Marokkaanse spelmaker.

Bij monde van directeur voetbalzaken Marc Overmars liet Ajax een week geleden nog weten dat er geen plek was voor Ziyech op het overvolle middenveld, maar de club is inmiddels van gedachten veranderd. Dat bleek ook al uit de berichtgeving van De Telegraaf vrijdagochtend. De ochtendkrant meldde dat Ajax vanwege een mogelijk vertrek van een andere middenvelder (Riechedly Bazoer, Lasse Schöne of Daley Sinkgraven) een poging zou wagen voor Ziyech.

Ziyech staat sinds 2014 onder contract bij FC Twente en liet al vaker doorschemeren toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn loopbaan. Voordat hij bij de Tukkers ging spelen, kwam hij uit voor SC Heerenveen.

Update - 18.19 uur
FOX Sports-verslaggever Cristian Willaert heeft voor de camera's van het sportkanaal aangegeven dat Ajax inderdaad een bod heeft gedaan op FC Twente-middenvelder Hakim Ziyech. Echter, het bod op de Marokkaan zou veel te laag zijn, zo legt de journalist, die aanwezig is in de Grolsch Veste, uit.

'Het bod is veel te laag. Het bod is zelfs zo laag, dat men bij Twente het niet ziet als een serieus bod', legt Willaert uit. 'Ajax zou een bod gedaan hebben voor de bühne, maar het zou dan weer niet serieus genoeg zijn om Ziyech te halen. Het kan ook een spel zijn natuurlijk, dat is niet duidelijk. Voor FC Twente zou het gunstig kunnen zijn als ook Fenerbahce interesse heeft. Dan gaan twee clubs tegen elkaar opbieden.'

Update II - 18.31 uur
Waar FOX Sports al aangaf dat het eerste bod van Ajax op FC Twente-middenvelder Hakim Ziyech veel te laag was, is zojuist door De Telegraaf de hoogte van het bod de wereld ingebracht. De Amsterdamse club bracht een bod van acht miljoen euro bruto uit. Het bedrag dat FC Twente verlangt voor de middenvelder zou meer dan veertien miljoen, inclusief bonussen en een doorverkooppercentage zijn.

Mochten Ajax en FC Twente toch tot een akkoord komen, lijkt een persoonlijk akkoord een formaliteit te zijn. Ziyech heeft Ajax te kennen gegeven graag naar Ajax te verhuizen en bovendien heeft de Amsterdamse club de voorwaarden voor een verblijf in de hoofdstad al geschetst.

Update III - 23.00 uur
Ted van Leeuwen, technisch directeur van FC Twente, heeft tegenover de camera's van FOX Sports bevestigd dat FC Twente en Ajax met elkaar in onderhandeling zijn over Hakim Ziyech. 'We praten niet over bedragen, maar laten we zeggen dat de onderhandelingen gaande zijn. Dat is alles op het moment', geeft hij toe. 'We zien er nog wel heil in', vervolgt hij, wanneer hem wordt gevraagd naar het eerste bod van Ajax, dat naar verluidt rond de acht miljoen zou liggen.

'Ik vind dat hij er mentaal aan toe is om verkocht te worden. Spelers moeten niet onder hun niveau blijven voetballen, er moet altijd perspectief zijn', geeft Van Leeuwen toe mee te werken aan een transfer. 'We zullen zien hoe de onderhandelingen gaan, met wie dan ook. Of Ajax de enige is? Nee, dat is niet zo. Er zijn meer clubs die concrete dingen gedaan hebben. Of Ajax de hoogste is? Daar geven we geen antwoord op, maar ze zijn het niet', doet Van Leeuwen tenslotte ietwat vaag.

Update IV - 12.37 uur (28 augustus)
Zondagmiddag meldt het Twentse medium Tubantia dat de transfer van Hakim Ziyech naar Ajax dichterbij komt. 'Een overgang van Hakim Ziyech naar Ajax lijkt nog slechts een kwestie van tijd. De speler is zelf al nagenoeg akkoord met de Amsterdammers over een meerjarig contract. Twente en Ajax onderhandelen zondag verder over de vraagprijs', valt er te lezen. Ziyech nam zondag al afscheid van zijn fans op Facebook.

Update V - 14.07 uur
Voetbal International meldt nu dat club en speler eruit zijn met elkaar. 'De dirigent van FC Twente heeft met de Amsterdammers een persoonlijk akkoord bereikt', schrijft het weekblad op de site. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Wat meer een instelling van 'wat maken jullie mij' zoals Ziyech meebrengt, heeft dit Ajax gewoon nodig. Mannelijker team worden, grotere bek, lekker conflictjes soms. Is gewoon nodig in een team. Meerdere haantjes, op momenten tegen elkaar schreeuwen, het is gewoon allemaal nodig.
Daarbij zullen EINDELIJK de vrije trappen en corners genomen worden door iemand waarvan je denkt, JA die kan ze nemen. Weet niet hoeveel Ziyech voetballend gaat brengen maar alleen al voor de dode spelsituaties is zijn aankoop gerechtvaardigd.
0 0
tankajax
Welke club zou er interesse hebben in bazoer? Of is dit nog onbekend
0 0
Rdk1983
Uit Italie en Duitsland. Zou de Boer z'n oogappel terugwillen? Zou ook interesse in Schøne en Sinkgraven zijn.

Ik zie Bazoer niet graag al gaan, maar een ander type middenvelder is ook hard nodig.
Dan liever Sinkgraven verhuren oid. Bij vertrek van Lasse hoop ik toch ook echt op een buitenspeler.
0 0
Freddy Al
Eerste stap is gezet,dat gaat goed komen.
0 0
Ajacied02393
Stel Bazoer gaat weg, dan moet dat wel voor een transferrecord zijn. Die jongen heeft nog een aardig contract lopen. Is een groot Eurpees talent. Dan zit je toch al in de 40 a 50 mil. Dan zou Ajax alleen al deze transfer periode meer dan 100mil binnenharken.
0 0
arigold
Denk 20 met variabele bonussen 25. De markt is veranderd, behalve de Nederlandse interne markt waar 10 miljoen al uniek is.
0 0
amberjari
Hoofdprijs betalen voor een risicovolle aankoop. Heeft niks met beleid te maken dit.

Kan prima uitpakken, maar bosz gaat tactiek niet aanpassen dus kan ook goed ons eigen maher-scenario worden. (of el hamdaoui/sulejmani -zelfde verhalen)

En is volgens mij geen gezellige speler om er even naast te zetten. Ben benieuwd of hij het gaat waarmaken, maar de euforie die hier heerst deel ik zeker niet.
1 0
Ajax1977
Everton heeft zich helemaal niet gemeld bij twente
0 0
IDJosh
GERUCHT: Everton zou roet in het eten willen gooien bij Ajax en ruim 18 miljoen bieden voor Ziyech.

Edit: Vergeten te melden dat dit bericht vanuit Twitter te ronde gaat. Aan jou te bepalen hoe geloofwaardig dat is.
0 0
Gooseman
Aandacht tekort?
0 -2
IDJosh
Als ik aandacht wou dat zou ik niet zeggen dat het een gerucht is.
3 0
Rolleman
zal toch niet waar zijn....
0 0
Willem Alexander
Blijkbaar had AFC Headlines het dan toch goed, alleen de datum was net verkeerd.
0 0
AjaciedMike
Kom op willem A??? Afca headliner is kinderachtig
0 0
sdds
wat een techniek
0 0
timajaxkampioen
Dit riep ik al toch.. zoals ik ook vermeldde dat Siem de Jong naar PSV zou gaan. Oke nog een nieuwtje voor jullie dan, Ziyech wordt binnen 48 uur gekeurd de bedoelding is morgen maar kan eventueel ook dinsdag worden
2 -3
Ajacied1978
Ben jij het? AFCAHEADLINES?
0 0
waynelove
Haha je kan wel dingen roepen maar dat doen er zo veel. Je gedraagt je alsof men jou direct had moeten geloven. Maar op basis van wat? Ook al weet je nog zo veel inside info, zal je jezelf nog altijd moeten bewijzen. Zo is het vrij logisch dat hij voor woensdag gekeurd wordt ja :P Aangezien de markt straks sluit.
2 0
HeavenlyDivine
nou, bravo
0 0
AsAjax
Wat een nieuws. Ben jij een insider?.....
0 0
timajaxkampioen
ik zal wel 1 van de weinige zijn ja die rechtstreek contact met Hakim heeft ja..
2 0
Gooseman
En natuurlijk is Siem je buurjongen? Clown!
0 0
Ajacied1978
Hahaha, man doe normaal en doe niet stoer. Jij hebt 0 invloed op wat Ziyech doet, ook al denk je hem te kennen.
0 0
Chesterson93
Heerlijk man.
0 0
Willem Alexander
Als Ziyech het zelfde doet in het Ajax shirt, dan wat hij vorig seizoen heeft gedaan, is Willy tevreden.
6 0
mark4652
blijf jij maar lekker op youtube
2 -3
ajax4ever01
Welkom Hakim maak er wat moois van en alle supporters blij!
1 0
luiszwaaris
Ben er blij mee hoor !
0 0
Erik8507
raar mannetje die overmars lijkt wel mensen vrees te hebben! Goed interview van Joep
2 -2
afca87
Pisvee nog 1 minuut

Had ii nu maar gegokt op gelijk spel 8.00 met 1 euro
0 0
afca87
Pisvee nog 1 minuut

Had ii nu maar gegokt op gelijk spel 8.00 met 1 euro
0 0
RvhC74
Zijech komt veel te laat. Maar er is nog veel meer nodig!!!!
1 -1
dannyberg
hahahhahah
lachwekkend weggegooid geld maar ag
zyech had ook al een akkoord met Fenerbahçe hmmmm
0 -3
GiiaAfca
Mooi man
0 0
Piejotter
Het einde van de " soapstory" komt in zicht ?
0 0
Barrabrava
Zou er dan toch echt een van de 2 beloofde kanonnen komen? Tis ongelofelijk...
0 0
AjaciedMike
Traore is ook een kanon in mijn ogen
0 0
Barrabrava
daar heb je ook een punt, ik hoop alleen dat hij snel ff doelpuntje maakt en er overheen komt. Wel potentiele topper natuurlijk
0 0
AFC Ajax
Jammer.. ik ga ervanuit dat we nog net zo kansloos zullen speler door een willekeurige middenvelder in te ruilen voor ziyech als dat we al deden, mijn grootste probleem is dat we met vuur spelen richting nouri en de jong.
0 -3
Flarkow
Hij heeft ook het nieuws gebod hoor de afgelopen tijd
0 0
Piejotter
Die blijven nog wel, en krijgen hun kans zeker daar zijn ze te goed voor. Zyech zie ik niet langer dan 2 seizoenen blijven, kan ook 1 seizoen zijn. Afhankelijk van de rijke clubs.
0 0
Patrick78
Ja!!!!! Ziyech is ajacied!!!! Lekker gedaan Marc.
0 -1
copaclassic
Wtf slecht gedaan is maand te laat alles is al verspeeld bijna
4 0
Flarkow
Idd had maand geleden al rond moeten zijn nu nog een lb en rechtsbuiten graag
0 0
JesusZoonVanGod
Dat speler en club een akkoord hebben, betekent niet dat de clubs er al uit zijn hé ;-). Twente kan nog altijd roet in het eten gooien, want ze hoeven die jongen niet te laten vertrekken.
1 -1
Ajacied1978
Twente moet Ziyech wel degelijk verkopen, ze hebben geld nodig om hun licentie te kunnen behouden.
0 0
Jilt
Hoezo lekker gedaan? We zijn verdomme al uit de CL geknikkerd en we zijn al 4 wedstrijden verder in de competitie.
6 -1
Tunajax
Genieten
0 0
charis
Aankoop van Hakim is een goede, maar lost ons probleem op de beide backs positie niet op.
1 van de backs kanten moet minimaal een aanvallend ingestelde verdediger hebbben.
1 0
JesusZoonVanGod
Heb je gelijk in. Ziyech is echter technisch en sterk aan de bal, grote kans dat hij in het gros van de wedstrijden in de dubbele dekking komt te staan. Wanneer hij dan vanaf de flank naar binnen trekt ( er even van uitgaan dat hij op de flanken komt), trekt hij twee man met zich mee, waardoor er weer ruimte ontstaat om er als back 'overheen' te komen.
0 0
Eres
ajax heeft naar mijn mening meer behoefte aan ervaring en een leider. De enige die ik hier voor kan bedenken is sneijder. het klinkt misschien raar, maar ajax moet naar hem toe en zegggen wat zijn jouw eisen om naar ajax te komen. hij is creatief en is een leider. misschien onhaalbaar, maar proberen waard. op ziyech heb ik het niet zo, met name het mentale aspect van die jongen.
2 0
ram
Eens, je had vol voor Snijder moeten gaan maar ook dat zullen ze wel niet gedaan hebben. En achterin had je zekerheid moeten kopen. Een beest van een jaar of 27. Wat mij betreft ook voor 10 miljoen. En daarbij uiteraard nog een linksachter en buitenspeler.

Maar Ajax is dom, laf, laat, enz. enz.
0 0
gusanito
Mentaal zit het wel goed met Ziyech hoor, maar ik snap wat je bedoelt. Ziyech is qua uitstraling soms erg negatief, maar zijn voeten spreken altijd. Bij Twente heeft hij in hele lastige tijden altijd laten zien dat hij gewoon blijft genieten van het spelletje en 100% rendement blijft leveren. Vergeet niet dat een jongen als Zlatan ook niet elke goal met een grote glimlach vierde in zijn Ajax tijd. Kunstenaars zijn vaak een beetje raar ;).
3 0
Ron6
Helemaal mee eens!
1 0
afca87
Vp meld nu okk twitter van hakim, eigen pas gekozen
0 0
Tunajax
Klopt: https://mobile.twitter.com/hakziyech
0 0
afca87
Echt blij mee na chivu weer specialist voor vrije trappen
0 0
Tunajax
Ja heerlijk! Al hebben we tussen Chivu en Ziyech toch nog wel een paar specialisten in de gelederen gehad.
0 0
Desh
Schone vergeten ofzo??
0 0
Tunajax
Sneijder
0 0
afca87
Klopt, maar als je terug denkt aan die tijd! Machtig wat een lekker team toen ..
Ajax heeft nu na eriksen eindelijk weer een spelverdeler
0 0
M.Olsen
Eriksen
0 0
AYounes11
Shöne was redelijk, Urby kon het met vlagen ook.
0 -1
afca87
Echt blij mee na chivu weer specialist voor vrije trappen
0 0
De Ajax Ziel
Minimaal zo'n 10 miljoen pleurootjes, t is wel echt geld jongens..
0 -1
JBM
Zonde hoor! Met startgeld CL was ie vorige week nog gratis op te halen
2 0
gusanito
Dat is de markt vandaag de dag. Je verkoopt jongens als Milik voor absurde bedragen, maar je zult ook meer betalen voor aankopen. Dat houdt elkaar in balans qua koop en verkoop. Als je goed opleidt kun je er echter hele dikke winst op maken.
0 0
De Ajax Ziel
Dat klopt, Gelukkig dat niemand verplicht is mee te doen aan absurditeit. Ajax verdient meer respect met (doorstroming) eigen jeugdopleiding en teamprestatie Ajax 1. Wij leiden op (en verkopen) en laten kopen graag over aan bv. PSV.
1 0
mvdk
Nou en. Ze hebben 43 miljoen euro winst. Daarnaast kan het me op het moment echt niets schelen hoeveel geld ze uitgeven. Ik wil Ajax gewoon terug!
1 0
De Ajax Ziel
Dan moet er wel héél wat meer gebeuren.
0 0
mvdk
Natuurlijk. Maar ze kunnen een inhaalslag maken door enkele sterkhouders aan te trekken. Dat is ook goed voor de talenten, die wat meer op 'hun' kunnen leunen.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Hebben we nepgeld van barca en napoli gekregen dan?
1 0
mvdk
negatief.nl echt altijd negatief!

Een paar maanden geleden werd er geschreeuwd om Ziyech en Traoré en nu heb je Ziyech en Traoré! Een hele dikke vooruitgang met vorig jaar.

Ja, het loopt kut, maar het komt goed. De spelers hebben vertrouwen nodig, dan gaat het lopen als een trein! Wellicht dat er ook nog een goede buitenspeler bij komt. Tim Krul is ook al binnen.
2 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
En er is geen vervanger voor el Ghazi en geen vervanger voor Younes. Daarnaast zijn de backs matig.
Dus nee, na deze ellendige weken met verliezen en gelijke spelen tegen obscure clubs, ben ik niet snel meer tevreden.
0 0
mvdk
Cerny en zoals ik al zei komt er wellicht nog een buitenspeler bij.

Ik snap de depressiviteit overigens wel. Afgelopen woensdag was de slechtste wedstrijd ooit, maar dat kwam ook omdat er totaal geen creativiteit is. Ziyech kan al enorm helpen!

Het liefst zie ik Rashica of alsnog Bailey erbij komen en daarnaast Buttner. Die laatste kost bijna niets en is een aanvallend sterke back.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Ja vertel dat even tegen bosz dan, dat cerny beter is dan schone op rechtsbuiten.
0 0
mvdk
Tja, als ik dat kon...
1 0
gusanito
Je hebt helemaal gelijk. Tuurlijk zijn er redenen waarom mensen teleurgesteld en boos zijn. De prestaties zijn slecht, we spelen geen CL en de transfers komen in de ogen van velen dus te laat. Ik ben blij met de versterkingen, maar baal er wel van dat er twee spelers op huurbasis bij ons zullen spelen. Bang dat we volgend jaar meteen twee steunpilaren verliezen in Krul en Traoré, al zou het super zijn als ze willen blijven (kleine kans).
1 0
mvdk
Het huren is kut ja.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Eens, Ziyech had er allang moeten zijn en had het verschil kunnen maken, je verkoopt je topscorer vlak voordat je moet gaan presteren in de cl en de vervanger is nog niet binnen/ gewend aan de selectie.

Natuurlijk zijn traore en Krul goed, maar je bent ze volgend jaar ook weer kwijt.

Uiteindelijk zullen de aankopen wel goed zijn, maar het is allemaal te laat als je ziet dat we een maand geleden al moesten beginnen.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Mooi, maar met Ziyech alleen zijn we er nog niet. Voor het spel van Bosz zijn nieuwe backs nodig, en daarnaast wachten we al sinds het vertrek van fischer op een linksbuiten!
3 0
jaribombari
Als het kalf verdronken is.....
2 -2
TimAFCA
Ik lees vaak dat wanneer we Ziyech nu alsnog halen dat het wanbeleid is. Ik weet niet of ik me daarin kan vinden. Mijn gevoel zegt meer dat ik blij ben dat ze eindelijk het licht zien. We hebben Ziyech op het middenveld nodig.
0 -1
MosesD
Maar het is tegelijk heel onprofessioneel. Maar komst Ziyech is natuurlijk fantastisch, hoewel als ik eerlijk ben we er daarmee nog niet zijn........
Komend seizoen hopen op leuk voetbal, op prijzen reken ik niet.
0 -1
gusanito
Ik deel je gevoel, maar het blijft te laat. Ze hadden eerder in moeten zien dat Ziyech simpelweg nodig is in dit team. De selectie had rond moeten zijn voor de wedstrijden tegen Rostov. Het is echter bij heel veel clubs zo dat de tranfers pas op de laatste dagen rondkomen. Ik geloof dat 20% van de transfers afgerond worden in de laatste 48 uur.
2 0
Robeerke
Zou alleen fijn zijn dat ze zich dat vóór de wedstrijden tegen Rostov bedacht hadden.
3 0
Amsterdamsetrots
Goede voetballer die Ziyech, maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer.
4 -1
ajax4ever01
Pessimist..wees eens blij man. Wou je Sneijder halen dan? Die ex-spelers komen toch niet.
2 -3
Flarkow
Hij heeft groot gelijk met alleen hem zijn we er nog niet hoor nog een rechtsbuiten en een lb of hakim rechts en nouri ipv bazoer
0 -1
grapje
Ajax laat zo wel merken dat ze met Sinkgraven toen der tijd de verkeerde hebben gekozen.
0 0
Woodenshoe
Sinkgraven wordt nooit wat. Als je 20 bent en je ziet er uit als een c-junior kun je het vergeten...
2 0
JPC40
Te vroeg Ja dat wel, maar potentie heeft hij wel, alleen in een stabiel team zou hij meteen tot zijn recht komen, nu moet hij het eigenlijk alleen doen.
0 0
De Ajax Ziel
Als Ziyech komt, dan moeten we die jongen vanzelfsprekend steunen. Maar reken erop dat de kritiek genadeloos zal zijn als dit opportunistisch Ajax-beleid wederom faalt. Die kans is zeer reëel, zelfs structureel.
1 0
Ajacied02393
Opportunistisch Ajax beleid... Laat me niet lachen, het Ajax beleid is stroef,langzaam en gewoon weg niet goed genoeg.

Daarbij is het Ziyech en geen Giyech...
1 -2
JPC40
ach joh Giyech Ziyech wat maakt het uit.
1 -1
De Ajax Ziel
We zijn het eens over slecht sportief Ajax-beleid :-)
0 0
Ajaciedpiet
Twentefans meldt dat medische keuring mogelijk maandag al volgt.http://www.twentefans.nl/nieuws/22874/-ziyech-bereikt-persoonlijk-akkoord-met-ajax-maandag-medische-keuring-.html
0 0
AYounes11
Zou leuk zijn als Ajax dit aanpakt zoals psv met Schwaab heeft gedaan en Grunn met die Australiër op twitter,maar zal wel niet.
0 0
Skuurmani
Urby halen !
1 -1
Robinjo1988
Die is sowieso beter dan Dijks.
0 0
IboAFCA
''Kan op linksback en linksbuiten, probleem opgelost!'' - Marc Overmars
0 0
TikkieTerugJaap
Als Overmars het nu nog verneukt...
1 0
PeriJode
Met Hakim zijn we er nog lang niet.iets met verdedigen.
0 0
meerzicht
Zeik toch niet zo over het verdedigen als het aanvallend goed loopt heb je verdedigend minder problemen, dat lijkt me logisch. :-)
0 0
PeriJode
Hou toch op navieling met je als dit en als dat
0 -1
Tunajax
Goed om te horen dat het nagenoeg rond is, hopelijk halen ze Rashica nog op bij Vitesse en misschien nog een Haps of een ander aanvallend ingestelde back. Dan heeft Overmars, helaas wel iets te laat, toch nog goed gehandeld. Ik hou hoop
6 0
PeriJode
Overrmars en goed handelen, dit alles is onstaan uit totale onbekwaamheid en paniek van deze clown.
1 -3
Tunajax
Het is inderdaad een vreemde gang van zaken dat Overmars eerst aangeeft Ziyech niet te halen en nu toch weer wel. Misschien bezwijkt hij nu voor de druk van buitenaf en komt dat onbekwaam over. Maar wat geeft dat, ik vind het juist om te prijzen dat Overmars in heeft gezien dat wij Ziyech nodig hebben.
0 0
PeriJode
Dit alles komt niet van deze clown vandaan.
0 0
Tunajax
Van wie dan?
0 0
PeriJode
Niet van deze clown, terwijl hij die functie wel heeft, hoe onbekwaam kan je zijn.
0 0
Tunajax
Als hij niks haalt of de verkeerde komt het zeker wel van die clown? En nu wordt Ziyech en dan niet? Kom op, je kan het oneens zijn met het aankoopbeleid van Overmars. Maar dat betekent niet dat je dit nu niet op zijn conto mag schrijven.
0 0
PeriJode
HIj kan er geen klote van punt.
0 0
Tunajax
Ok, bedankt voor jouw inhoudelijke reactie.
0 0
PeriJode
Duidelijk genoeg prettige wedstrijd
0 -1
Tunajax
Thanks, jij ook!
0 0
AFCA1510
Dit is veruit de lekkerste transfer van de afgelopen jaren!
0 0
Robinjo1988
Zeker een enorme aanwinst. Hoop wel dat hij goed gebruikt wordt..

Riedewald
Ziyech-Klaassen

Maar ben bang dat Gudelj er niet uit gaat.
1 0
Caparzo
Beter ten halve gekeerd als ten hele gedwaald.

Maar WIE zou er dan nu achter Bazoer aanzitten? Toch FdB/Inter?
1 0
AjaciedMike
Geloof daar geen reet van.. Denk dat het een smoes is om Ziyech te halen
1 0
Raikkonen94
Ik vraag me echt af of er nog een middenvelder weggaat. Volgens mij is dat meer voor de bühne om zo hun eigen beleid te verantwoorden.
1 0
AYounes11
Of Juve.
0 0
AYounes11
Hoop wel dan minimaal 35 miljoen.
0 0
ST
Natuurlijk heeft Netto gefaald hiermee. Maar hij heeft ook gescoord met Milik en Younes. Het glas is halfvol of half leeg. Liever laat en voor veel geld dan niet in dit geval.
1 0
Mokum_32
Milik is gescout door ulderink younes is gescout toen ze voor een andere speler zaten te kijken puur toeval dus.
0 -1
Vak M
We hadden ziyech gratis kunnen hebben als de directie niet zo koppig was geweest. De vijftien miljoen voor Ziyech mis je nu aan startgeld CL. Gebrek aan voetbalinzicht? Wij zagen al eerder dat er geen diepgang zit in middenveld en aanval
0 -1
afca87
Welke zaakwaarnemer heeft bazoer? Riool rat?
0 0
CruijffTheDon
Van Ajax 1, Jong Ajax en de A1 heeft alleen Tete dat figuur als zaakwaarnemer.
0 0
klopper
Volgens mij zijn broer...
0 0
dan300491
Zijn broer dacht ik.
0 0
afca87
Oke.)
0 0
ST
Klopt. Richandly.
0 0
Rsv
Irchandly heet ie.
0 0
ST
Bazoer gaat volgens mij verkocht worden. Ik kan me niet voorstellen dat Ajax Gudelj en of Bazoer op de bank gaat houden.
0 0
dan300491
Of ze zetten Ziyech rechtsbuiten. Gudelj verkopen zou overigens best lekker zijn.
0 -1
charis
Verkoop liever die luie bazoer,Gudelj heeft laten zien bij az dat hij van meetwaarde kan zijn op op 1 van de half posities.
1 0
EVH
Voor mijn part verkopen Bazoer en/of Klaassen.
0 0
GvanderK
Precies wat Ajax nodig heeft.
0 0
AYounes11
Boys, zie heel veel gespeculeer over de positie, maar als je hem niet op 10 zet speel je waarschijnlijk nog steeds met het beton middenveld, tenzij Nouri op 10 komt en Ziyech idd in de vrije rol op rechstbuiten.
0 0
vanlingen
Waarom zou je met de punt naar voren willen blijven spelen?
0 0
AYounes11
Hmmm idd. Riedewald op 6 en Ziyech vrije rol op rechtsbuiten.
0 0
ST
Bosz gaat zo spelen:

Ziyech - Klaassen
Riedewald

of:

Ziyech - Klaassen
Gudelj
0 0
IboAFCA
Ik hoop dat El Ghazi zijn vorm weer terugpakt, want dan kan Ziyech gewoon op het middenveld. Heb je met Younes, Ziyech en El Ghazi de Moslim Maestro's :P
0 -1
bromma13
El Ghazi mist kwaliteit/techniek voor de ajax vleugel. Misschien dat hij opbloeid bij een ander team in een ander systeem.
0 0
3*stars*3
Denk dat er een record gebroken gaat worden op AS, qua Ziyech updates.
3 0
Mikee
Jaja, we krijgen het vermoedelijk akkoord tussen de clubs, het definitieve akkoord, het bevestigde persoonlijk akkoord, de medische keuring, de verwachte presentatie, de definitieve presentatie en zn eerste Ajax-woordjes nog.
0 0
Mokum_32
Leuk hoor overmars maar hier kijk ik doorheen je hebt gefaald op de transfermarkt. Gaat deze aankoop niks aan veranderen
1 -1
RoodWit
Hoe had jij het graag willen zien?
0 0
AFCArjen
Bijvoorbeeld spelers als Ziyech halen vóór het seizoen begonnen is en vóór je kansloos uit de voorronde CL geknikkerd bent?
1 0
De Ajax Ziel
Hebben lieden die voortdurend praten over aankoop / wisseling van spelers ook idee hoe wij tot teambuilding en teamprestatie komen?
0 0
EVH
Hahahahahahahaha!!!!
0 0
De Ajax Ziel
Daar zit weinig rek in :-)
0 0
willemgommers
Ziyech halen is een goede zaak. Nu Nigel de Jong erbij voor de broodnodige ervaring en power....
0 -2
EVH
Tuurlijk joh ...
0 0
AFC Ajax
Laten we maar gelijk F. de Jong, Nouri en van de Beek voor een appel en een ei wegdoen anders komt hun carrière nooit van de grond.
0 -1
Mikey Stormram
Ziyech heeft net op Snapchat een foto geplaatst met de tekst 'On my way to Amsterdam', zou het dan toch?
1 -3
Erik8507
Wat is z'n snapchat naam
0 0
ST
Iemand vertelde mij hier dat dat een photoshop was. Maar volgens mij gaat dit wel goed komen. Ajax heeft zat geld.
0 0
Kupke
Plaatje is fake
0 0
Barrabrava
misschien ff winkelen in de PC hoofd?
0 0
NR9
Marc Overmars (dagobert duck) trek die kluis eens open doe een serieus bod , haal Ziyech binnen, over 2 jaar kan je m verkopen voor 25 miljoen aan een topclub, we hebben 'm nu nodig , dat is simpel en concentreer je hierna op een zoektocht naar goede rechtsbuiten die wel iemand kan uitspelen. El ghazi komt nog geen lantaarnpaal voorbij.... Nu snel handelen. Daadkracht.
0 0
RoodWit
Wanneer gaan mensen nou eens inzien dat Marc Overmars zich moet verantwoorden bij de RVC? Marc kan niet zomaar geld uitgeven.
1 0
aanval86
Dat snappen de meeste niet hier. Die denken dat overmars alleen verantwoordelijk is maar ja het algemeen niveau is hier ook erg laag geworden.
0 0
Mokum_32
Dat is het zijn taak om de rvc te overtuigen
0 0
AsAjax
idd
0 0
AFC Ajax
Dat werd ook gezegd over sulejmani.
0 -1
EVH
Niet over Zlatan, Huntelaar en Suarez
0 0
GeleenAjax
Zlatan Huntelaar?!
Dacht dat Zlatan Ibrahimovic heette en Huntelaar Klaas Jan....
0 0
willieovertoom
Ik lees overal dat Nouri heel veel van Ziyech kan leren.

Ik denk zelf dat Ziyech heel veel van Nouri gaat leren.
1 -8
Raoul14
Laten ze lekker van elkaar leren!
0 0
willieovertoom
Ja prima. Gouden tandem.
0 0
deMeester
Tuurlijk..
0 0
Eastwood
Hoeveel geld er straks ook naar Enschede overgemaakt gaat worden, ik vind het wel een goede zaak dat dat grote bedrag in de eredivisie blijft i.p.v. naar een andere competitie.
0 0
Lekiam
Nou ik niet, de clubs en hun supporters in Nederland gunnen Ajax echt nog minder als niks. En misschien moet ik er bovenaan maar dat kan ik niet meer, ik gun alle andere Nederlandse clubs ook echt helemaal niks. En dus vooral geen flinke zak geld.

Van mijn part sluit Ajax vandaag nog aan bij Duitsland dat we van al die hypocriete haters af zijn. Kijken hoe aantrekkelijk de competitie dan nog is zonder je grootste club.
0 0
OpNaarNummer4
Als businessmodel is dat natuurlijk perfect voor de Eredivisie. Nederlandse topclubs kopen bij Nederlandse subtopclubs en die weer bij Nederlandse degradatiekandidaten. Het geld blijft dan in de Eredivisie terwijl er bij de topclubs geld bij komt door transfers naar het buitenland. Erg winstgevend, maar is dat wat we moeten willen? Persoonlijk denk ik dat de kweekvijver van Nederland te klein is om dan sportief ook maar een klein beetje mee te komen in Europa.
0 0
glob
Ik vind dat traore onze rb moet worden met vrijheid om te zwerven. Dolberg in de spits met cassiera als back up. Younes Lb uiteraard. Ziyech op lm, Klaassen op Rm, riedewald op cm. Maar pb is veel te trots dat ie traore heeft omgeturnd van rb naar spits dus doet ie dit niet. Verdediging: tete, Veltman, Sánchez en dijks.
5 -1
MichelAngelo66
Dit lijkt me een uitstekend idee.
0 0
ST
Eens
0 0
Ajaxbrl
als de goals uitblijven gaat traore vanzelf op de positie waar hij hoord en gaat dolberg op 9 bosz snapt t allemaal nog niet zo goed , hardleers noemen ze dat..
0 -1
Rob1706
Lijkt mij een goede opstelling maar of Bosz het ook zo zal doen?
0 0
PJK54
Oké qua voetballer een prima speler maar "leider" nee dat zie ik niet in hem en die missen we eigenlijk nog harder, ik bedoel dus het verlengstuk van de trainer in het veld die andere motiveert en op hun donder geeft wanneer nodig.
0 0
timajaxkampioen
Jeugd? Welke jeugd? Bij Ajax worden de jeugdelftallen met de jaren minder en minder. Gelukkig komt Ziyech deze week naar Ajax. Een speler die er gelijk staat i.p.v. een wisselvallige jeugdspeler ( al zijn onze ''toptalenten'' ook zo wisselvallig als de pest)
5 0
MankeNelis
Ted van Leeuwen weet altijd wel leuke spelers naar voorheen Vitesse en nu naar Twente te halen. Die gaan er wel uitkomen. Ajax is nu in beeld omdat Ziyech zelf naar Amsterdam wil denk ik.
0 0
De Ajax Ziel
Niet een beetje sneu en zielig om als Ajax Amsterdam zo vreselijk lopen azen op ene Ziyech?
Het lijkt wel of sommigen supporter zijn van Twente of PSV.
We moeten juist sportieve verschil willen maken.

Meer kans voor eigen Ajax-jeugd..

WIJ zijn AFC Ajax
3 -15
Andre As
Wat is er zielig aan om de beste speler van de competitie te willen kopen?
1 0
De Ajax Ziel
Omdat hierachter geen sportieve Ajax-visie en beleid steekt, maar slechts wordt ingegeven door druk van buitenaf.
1 0
DeWijsneus
Wij? Meerdere persoonlijkheden? Doe niet zo dramatisch man. Ziyech is gewoon een goede aanwinst en met alle inkomsten mag je ook weleens een gok nemen. Als Nouri dus zo'n groot talent is dan komt ie er echt wel in.
0 0
De Ajax Ziel
AFC Ajax staat voor WIJ inderdaad, een echte voetbalvereniging.
Probleem van sommigen is dat ze alles tegenwoordig persoonlijk trekken,
Of ze gooien alles en iedereen op 1 grote hoop, ook bizar.
Gezonde nuance is tegenwoordig ver te zoeken.

Maakt verder niet uit, want..

WIJ zijn AFC Ajax.
WIJ zijn de Club.

Daar staat DAZ voor.
1 0
EVH
En neem je medicatie deze keer oraal in en niet ...
0 0
DeWijsneus
Dude neem je medicatie
0 0
Ajaxxx020
Ja DAZ, je hebt meer tegenstanders dan voorstanders. Eenheidsworst troef bij velen, Smakeloos en ook reden dat Ajax grijze voetbalmuis is geworden.
0 0
De Ajax Ziel
Maakt niet uit, ook wel 's 14 voor en 0 tegen gehad. Hecht veel meer waarde aan argument.
0 0
deMeester
ER zit nu wel genoeg eigen jeugd. Ik wil kwaliteit! ER zijn hier mensen die Messi of Ronaldo niet willen zien, want zij zouden een talentje kunnen blokkeren.
0 0
Ajacied02393
Ja want we geven geen kans aan jeugd... Tot Traore waren 9 van de 11 man spelers uit de jeugd. Ik snap nooit de mensen die zeggen dat we onze jeugd hiermee geen ruimte bieden. Daarbij hebben we het hier over presteren en het halen van prijzen. Dat kan niet met een A elftal in een seniore competitie.

Zelfs in het plan van JC staat dat Ajax aankopen als Ziyech moet doen. Kennelijk heb je dat ook niet gelezen, je zal wel te veel in de speeltuin zitten naar jeugd kijkend...
3 -1
Ajaxxx020
Die jongens die doorbreken stagneren in hun ontwikkeling en zijn binnen paar jaar weg door veel te grote druk van buitenaf (o.a. beurs).
Sportief slecht beleid.
0 0
Ajacied02393
Ze stagneren ook omdat ze als enige voorbeeld veelal hun leeftijdsgenoten hebben of spelers met ervaring maar die zelf op hun tenen lopen om de rest bij te houden.
0 0
ConstantijnAjax
Helemaal niet sneu! we hebben zijn creativiteit nodig!
gister weer tig steekballen gezien! in 1 wedstrijd meer
dan de Ajax middenvelders in de afgelopen weken! maanden!
Ajax had Ziyech allang gehaald moeten hebben! allang!
dan stonden we er nu wellicht anders voor!
1 -1
De Ajax Ziel
Goede voetballer, maar voetbalt ergens anders.

Ajax moet meer naar zichzelf kijken en dat begint bij verbetering sportieve instelling. Op dit moment veel werk aan de winkel dus.
1 0
ConstantijnAjax
Ja hij voetbalt helaas ergens ander Ajax had allang hem gehaald moeten hebben! dan stonden we er nu wellicht anders voor!
wij hebben gewoon geen creativiteit op het middenveld hoe lang je ook naar jezelf kijkt, hoe lang je ook oefent. We hebben zijn creativiteit nodig! hij is de missing link, als mensen dat niet zien dan zijn ze blind geweest de afgelopen maanden want we konden allemaal duidelijk zien waar het aan lag !
0 0
Ajacied02393
Blijft nog dat we buiten Ziyech om nog een buitenspeler en een linksachter nodig hebben. Waarbij ik voor linksachter heel graag haps zou zien, die zo in de Bosz-stijl goed passen. Voor aan de buitenkant wordt zoeken lastig gezien de tijd, wellicht een idee om een lijntje uit te zetten naar United voor een Depay?

Wat ik trouwens wel opvallend vind is dat Bosz zo'n Guardiola fan is en dan tot Ziyech dan geen één extreem technische middenvelder gebruikte... Terwijl bij pep het middenveld altijd het belangrijkste is.

0 0
Dennizzz
Nu doorp
0 0
Daneman
Ajax heeft een ervaren verdediger en ervaren CVM nodig die (vrijwel) altijd een dikke zeven halen. Dom dat ajax zich nu bezighoud met versterken aanval. Vele tegengoals gaven juist aan dat Ajax fysiek, ervaring mist. Zoiets als een ervaren, wat oudere verdediger met italiaanse inslag. Wat lieten Riedewald en tete en eigenlijk ook Veltman zich regelmatig eenvoudig aftroeven.
0 -1
Mikee
En goede cvm hebben we al, hij wordt daar alleen niet geplaatst. Een goede linkspoot achterin erbij kan geen kwaad.

Italiaanse inslag? Italiaanse verdedigers staan echt niet met 30 meter achter zich te verdedigen. Niet heel handig met het hoge druk zetten..
0 0
deajaxcommissie
Gaan ze niet doen aangezien ze Westermann voor die rol hebben gehaald. Marc mocht waarschijnlijk 1 ervaren verdediger halen en heeft de verkeerde gehaald.
1 0
MankeNelis
Ongelofelijk toch, slechts 3 telefoontjes met Bundesliga kenners; Stevens, van Marwijk en van Beek en je had het kunnen weten.
0 0
Erik8507
Krul
Tete Veltman Sánchez dijks
Riedewald
Klaassen Ziyech
El ghazi traore younes
Zo maar doen dan. Al zie ik liever nog een buitenspeler erbij en vind Veltman erg zwak maar ben bang dat we het hiermee moeten doen
0 -3
hallo1
Ghazi er uit, Traore op rechts en Dolberg in de spits
2 0
Rotterdammertje
dit dus..
0 0
De Ajax Ziel
Toch ontbreekt Ajax-visie achter aankoop Ziyech. Opportunisme troef.
Als pure linkspoot Ziyech als rechtsbuiten komt, dan haal je ego binnen in team en kun je net zo goed zonder spits spelen. Die krijgt geen fatsoenlijke voorzet. Voetbal moet voetbal blijven, teamsport (maar geen handbal).
2 0
Bertini
Zeur niet zo man. Laten we blij zijn als hij komt en dan het elftal afstemmen daarop. Wie is nou de ego.
0 -2
Koenniiee
Voetbal valt en staat met wisselwerking. Goede rechtsback kopen en die spits krijgt heel veel voorzetten. En dankzij Ziyech hopelijk veel aanvoer vanuit het centrum.

Sorry, maar dat is echt een lachwekkende comment.
3 -2
De Ajax Ziel
Goede rechtsback moet eerst maar 's goed gaan verdedigen en is geen rechtsbuiten.

De (voetbal)wereld wordt soms op idiote wijze op de kop gezet, het lost niets op, integendeel. Als het niet loopt moet je namelijk kunnen terugvallen op basiszekerheden.
2 0
Koenniiee
Dynamisch voetbal doen we niet aan!? Man, vraag je eens af wat er hedendaags in het voetbal gevraagd wordt. Spelen met spelers die louter goed zijn zonder dat ze de bal hebben zoals Gudelj, Bazoer, Klaassen, Dijks en Tete heeft ons werkelijk niets gebracht. Tijden met Rhijn en Boilesen hebben ons nog overwinningen op City en Barce gebracht, bijvoorbeeld, en die konden niet verdedigen, maar wel iets aan de bal. Willems wordt geroemd. Van Aanholt maakt een transfer. Van der Wiel maakt zijn transfers. Allemaal top verdedigers natuurlijk. Pff.. Vraag je af waarom aanvallende backs tegenwoordig renderen en dat heeft ook te maken met naar binnen trekkende vleugelspelers omdat je dan opties vergroot.

Dankzij typisch als jij komen we niet vooruit op het gebied van tactiek.
0 0
alloallo
op het einde van de rit komt Ziyech niet ! Overmars gaat dan weer zeggen we hebben er echt alles aan gedaan ! Wie weet komt er dan 1 of andere 3e rangs voetballer voor heel weinig geld die totaal geen aanwinst is voor ajax 1 Als je goed bekijkt zit er elke keer het zelfde patroon in !
1 0
unis
Zullen we ook nog ff een fatsoenlijke centrale verdediger halen en een rechtsbuiten en een linksback?!
4 0
A Kind of Magic
En een nummer 6?
1 0
Gooseman
Waarom een 6? Riedewald is dé 6, en eventueel Donny of zelfs Eiting kunnen dit ook.
0 0
Koenniiee
Zou toch wel behoorlijk lekker zijn als hij komt. Toch zou ik ook Rashica nog ophalen, rechtspoot. Tevens zou ik het dan ongeveer zo neerzetten:

A: Younes/Rashica - Traoré/Dolberg - Ziyech/Sinkgraven
M: Nouri/Sink./Ziy. - Riedewald - Klaassen/Van de Beek

Geen ruimte meer voor Bazoer, El Ghazi en Gudelj. Zijn absoluut ongeschikt tegen zowel tegenstanders die super compact spelen als tegenstanders die veel druk zetten. Eigenlijk geldt dat ook voor Klaassen, btw.
0 0
pedro11031965
Helemaal mee eens man !! Sam Larson en Seneli van Heerenveen en Rashica zijn echt beter dan Gudelj en El Ghazi en Bazoer. Die zijn veel te statisch en hebben geen verrassing in hun spel !!
0 0
rodnet
Hou toch op. Larson zit zelfs bij Heerenveen op de bank (en scoorde gisteren alleen omdat van der Hart niet kan keepen)
0 0
Rob1706
Aangezien Rashica een rechtsbuiten is en Younes een linksbuiten zou het m.i. zo moeten zijn:
A. Ziyech/Rashica/Sinkgraven -Traoré/Dolberg - Younes/Sinkgraven
Sinkgraven kan ook als valse rechtsbuiten spelen, dus als backup voor Rashica.
Als je Rashica zou halen zou ik dan toch liever Ziyech op midden veld zien. Mijn 1ste keus zou zijn:
Krul
Tete Sanchez Veltman (liever een ander) Dijks (liever een ander)
Riedewald
Klaassen Ziyech
Rashica Traoré Younes
0 0
A Kind of Magic
Helemaal mee eens, met de kanttekening dat als je een keer met een 10 speelt tegen een ploeg die goed countert (zoals PSV) je Gudelj er wel goed bij kan hebben.

Tegen Rostov thuis had hij echt bijna iedere afvallende bal.
0 0
Koenniiee
Ik heb hele erge twijfel omtrent Klaassen of Gudelj houden. Bazoer heb ik totaal niets mee. Speler zonder discipline (met name verdedigend), aan de bal niet geschikt voor het Ajax middenveld en te vaak niet aanspeelbaar.
0 0
flyingsoccer
Ajax . moet geen paniek aankopen doen maar door selecteren. Men heeft tijd genoeg maar dan gebeurt er niets nu er paniek in de tent is wordt men wakker. Volgend jaar Overmars eruit.
1 0
Mokum31
Van onze Telesportredactie


De kans dat Hakim Ziyech nog naar het Turkse Fenerbahçe vertrekt, is minimaal. Trainer Dick Advocaat wil de linkspoot dolgraag aan zijn selectie toevoegen, maar een deal tussen de club uit Istanbul en FC Twente lijkt onmogelijk.

Het bedrag dat Fenerbahçe kan bieden - en de constructie die daarbij komt kijken - is voor de tukkers niet interessant.

12 miljoen euro

Twente is inmiddels met Ajax in onderhandeling over een binnenlandse toptransfer. De Amsterdammers willen Ziyech na een dramatische seizoensstart dolgraag overnemen en meldden zich in Enschede met een eerste bod van 8 miljoen euro bruto, dat door FC Twente direct van tafel werd geveegd. De club verlangt een bedrag van meer dan 12 miljoen euro, inclusief bonussen en een doorverkoop-percentage, en is in afwachting van een volgende zet uit Amsterdam.

Ziyech wil graag naar Ajax - een persoonlijk akkoord zal een formaliteit zijn - maar peinsde er niet over om gisteravond niet te spelen. De voormalig speler van SC Heerenveen is de voorbije maanden nooit in paniek geraakt en altijd rustig gebleven, ondanks alle transferverhalen rond zijn persoon.

Met zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli sprak hij van begin af aan duidelijk af dat hij alleen iets wilde horen over geïnteresseerde clubs als er daadwerkelijk sprake zou zijn van concrete belangstelling.
1 0
Mokum31
Volgens telegraaf is kans dat hij naar turkije gaat nihil
1 0
daanafca92
Ik denk dat dit wel goed gaat komen. Als Ajax 8 miljoen biedt en Twente wilt 12 miljoen, dan moet Ajax gewoon hun bod verhogen. Ongeacht of Ziyech zal slagen bij Ajax... Ze hebben het dan tenminste geprobeerd om dit seizoen nog te redden en hebben ze in ieder geval gehoor gegeven aan veel supporters.
1 0
Bil
In de strijd om Hakim Ziyech hoeft Ajax in ieder geval geen rekening te houden met Fenerbahçe. De Turkse grootmacht zou te weinig bieden om FC Twente aan het twijfelen te brengen.

Dat schrijft De Telegraaf zondagochtend. Deze week werd bekend dat de club van Dick Advocaat al persoonlijk rond zou zijn met Ziyech, maar Fenerbahçe wil niet ver genoeg gaan om de speler ook daadwerkelijk naar Istanbul te halen. De krant meldt dat 'het bedrag en de daarbijbehorende constructie' niet interessant is voor Twente.

Ajax lijkt er dus een concurrent minder bij te hebben. De Amsterdammers meldden zich zaterdag in Enschede met een bedrag van acht miljoen euro, maar dat werd van tafel geveegd door de Enschedese clubleiding. De kwakkelende topclub ziet in Ziyech een oplossing voor het gebrek aan creativiteit dat op dit moment in de selectie van Peter Bosz te vinden is.

Technisch directeur Ted van Leeuwen van FC Twente bevestigde zaterdagavond dat Ajax in de markt is, maar dat er meerdere clubs zijn die concreet zijn voor Ziyech.
0 0
A-west
Smerig stelletje beursgenoteerde loezers. Eerst niet kopen, nee wachten. Denken dat je goedkoop uitbent, en dan alsnog handelen, met als gevolg dat de prijs van Zyech oploopt omdat er meer gegadigden zijn. Uiteindelijk ben je dadelijk duurder uit als je hem binnen wilt halen. Had dit eerder gedaan, maar de RVC wilde daar niet aan.
0 -3
MNJ7
Wij mogen blij zijn dat we Ziyech voor 12 miljoen kunnen kopen want dat is niks voor zo'n speler , Janssen 22 miljoen Milik 32 miljoen als Ziyech bij ons had gespeeld was die voor 35 miljoen verkocht
0 0
Rsv
Precies, 12 miljoen voor de beste speler van de eredivisie 2015-2016 is een schijntje. Lijkt mij dat Ziyech met winst doorverkocht wordt uiteindelijk.
0 0
Gooseman
Pffff... Twente zal altijd zoveel mogelijk willen ontvangen. Waarschijnlijk vertrekt er nog iemand, vandaar de interesse. Enige gegadigde bekend is Fenerbahce en die kunnen alleen huren. Vraagprijs was al bekend bij aanvang van de transferperiode. Klopt zodoende niet veel van je post.
1 0
Hans Kraay Jr.
OFF:

Hoelaat speelt Ajax vandaag? Zit in Azië en kan niet op Foxsports komen.
0 0
mboudewijn
Proefabonnement VPN Hola
0 0
Ajacied02393
14:30
0 0
Hans Kraay Jr.
Thanks man!
0 0
ELNINO
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=287028 Ajax heeft geboden op een spits uit Bosnie...
0 0
Patajax
stop nu maar. hij komt toch niet
0 -1
Flarkow
Mooi hij komt maar met hem erbij zijn we er nog niet ik hoop dat netto ook nog een rechtsbuiten haalt kan aeg banken
0 0
blessure
Traore op rechts, Dolberg, in de spits en Younes linksbuiten.
0 0
Bennyben
Toen wij geen kampioen werden juichte heel Nederland, ik stel daarom ook voor om geen spelers meer te kopen uit de Nederlandse eredivisi, dit soort clubs moeten wij geen geld gaan geven
1 -1
Warrior
Ik zal het doorgeven. Misschien dat er op Malta nog iets rond loopt.
0 0
#020 The Best!
dat we geen kampioen werden hadden we aan ons zelf te danken . en ff eerlijk het is toch ook lachwekkend het kampioenschap verspelen in Doetinchem .man man man begrijp die lachers wel
1 0
Mokum31
Precies
Voor ons pijnlijk lachwekkend maar lachwekkend was het.
0 0
Warrior
De hoeveelste keer is dat al niet? Het kampioenschap moet echt voor de laatste wedstrijd beslist zijn, anders heb ik er een hard hoofd in.
1 0
Bennyben
Nooit meer als 10 miljoen bieden, laat Twente dan maar lekker in de stront zakken, spelen ze volgend jaar alsnog lekker Jupiler Leauge
2 -2
Warrior
Het gaat om Ajax, niet om de rest.
0 0
Bil
Ajax is één van de vele clubs die concrete belangstelling heeft voor Elvir Koljić. Dragomir Ilic, de voorzitter van diens club FK Krupa, laat dat dit weekeinde weten aan Bosnische media.

Koljic is een 21-jarige spits die dit seizoen al zeven goals in zes duels maakte in de Bosnische Premjer Liga. Naast Ajax zijn er nog een groot aantal clubs dat de verrichtingen van de goalgetter op de voet volgt. "Er is veel interesse voor hem en er zijn aanbiedingen van Ajax, Anderlecht, RC Genk en Standard Luik. Er is ook interesse vanuit Servië", aldus de preses van Krupa, dat op de derde plaats in de competitie prijkt.

Erg veel is er niet bekend over Koljic, behalve dus het feit dat hij deze jaargang aan de lopende band scoort namens Krupa. Op YouTube is een video te vinden waarop de spits namens zijn club op twee meter voor de goal hopeloos naast schiet. Of Ajax zich nog voor de transferdeadline van 1 september hoopt te versterken met de aanvaller, is onduidelijk. Wellicht zien de Amsterdammers de Bosniër als een speler voor de toekomst.
0 -1
blava
Ik hoop dat ziyech naar een andere club gaat. Absoluut niet nodig met Nouri als bete alternatief
5 -5
pedro11031965
Gisteren Ziyech zien spelen ? Is toch de beste speler van de eredivisie man !! Zou zowel qua goals en steekpasjes een aanwinst zijn. Maar zo zijn er nog wel meer spelers van andere clubs die veel beter zijn dan onze spelers. Ik noem Sam Larson en Seneli van Heerenveen. Vergelijk die eens met Gudelj of El Ghazi. Of Rashica van Vitesse. Allemaal spelers die beter zijn dan onze spelers. Maar wij hebben Westerman gekocht, nu komt alles toch nog goed hahaha.
De scouting van Ajax laat echt te wensen over. Kijk naar PSV, daar doen ze het toch echt beter, die versterken zich ieder jaar met goede spelers. Echt heel jammer !!!
0 0
AFCAsphere
Ik zie Nouri en De Jong graag samen in het eerste spelen. Die zijn zo goed op elkaar ingespeeld. Argumenten over "te jong" zijn hoef ik niet te horen.
1 -2
Ajacied02393
Waarom zou je een goed argument niet willen horen? Ze zijn namelijk in dit Ajax "te jong", Ajax heeft zeker op die posities al wat geariveerde spelers nodig. Als je nu deze twee zou neerzetten, ondanks de kwaliteit zou je weinig
aan hen hebben.
1 -1
AFCAsphere
Je kan een hoop te zeggen hebben over hun leeftijd, en er zal ook wel een kern van waarheid in zitten, maar je kan nooit zeker weten hoe Nouri zal presteren in dit team als je het niet uitprobeert. Zet Riedewald op 6, Nouri op LCAM en De Jong op RCAM en je zal ongetwijfeld mooi voetbal zien. Ze zullen het niet een heel seizoen lang kunnen volhouden, maar we hebben genoeg middenvelders, en bovendien zie ik ons toch niet elke wedstrijd van dit seizoen sprankelend aanvallend voetbal spelen.
0 0
AFCA0492
dusss. ze geven geen antwoord op de vraag of ajax de hoogste bieder is. maar ze zijn het niet...... mis ik iets in de vroege ochtend of?????
0 0
Ajacied02393
Als je het beeld ziet bij de tekst zie je, naar mijn mening, dat het wellicht een klein leugentje was aan het eind. FC twente zegt dat er meer concrete biedingen zijn, dat Ajax niet de hoogste is, dat is ook wel slim voor de prijs van Ziyech om dat dan te zeggen hé..
0 0
Aeter
Lekker vaag, goed verhaal ook. Van Leeuwen ouwe stroman van vitesse, zeg maar niets meer tot het gewoon rond is bitch.
1 -1
ajaxtukker89
krul-tete -veltman-westerman-sanchez-dijks;klaassen-ziyech-gudelj-younes-dolberg-traore
0 -1
Caparzo
Goed plan, er 12 opstellen! Waarom hebben we dit niet eerder verzonnen.. :)
1 0
simok
Er staan toch minnetjes voor elke namen, toch tel je alles op
0 -1
afcas
ja maar westermann telt maar half mee he. hij is maar half mens.
0 -1
Aeter
Half mens, half beer, half varken. The one and only manbeerpig. Maar ja zo is natuur. Vraag maar aan de man met het bliekje in die water.
0 -1
Gooseman
Half, half, half? 1/3, 1/3, 1/3 kan wel ;-)
0 -2
SR83
ik vind helemaal mooi
0 -1
SR83
ik vind helemaal mooi
0 -1
Pazuzzu
Al Gore is zoekende
0 -1
swing
die komt dus...oké
0 -1
adam_afca
Wat een onzin weer hier. Beter worden wij de hoogste bieder en met Ziyech erbij worden we echt wel vele malen beter duh blind ofzo?
0 0
IamLegend
welke toegevoegde waarde heeft ziyech....
1 0
Rsv
Beste speler eredivisie 2015-2016, zulke spelers horen gewoon bij Ajax te spelen.
0 0
meerzicht
Heb je gisterenavond Twente gezien? Ik denk het niet anders zou je weten welke meerwaarde hij heeft. Maar vooruit ik ben beroerdste niet; heeft een enorme snelheid, weet in de diepte te spelen( niet elke pass kwam goed aan maar dat had meer met begrip van de medespeler te maken), hij is levensgevaarlijk in het 16 meter gebied en is een schakel in de aanval. Ik zou hem en sinkgraven of nouri wel eens samen willen zien..wow! Ik zeg kopen die hap.
1 0
LuckyLuksch
Tegen Sparta!! Nu nog even tegen topteams
2 0
meerzicht
Wat er nu in Ajax loopt redt het ook niet tegen topteams, slechts alleen tegen Sparta. Maar tegen die ploeg was Ziyech gisterenavond beter dan de beste Ajaccied in die wedstrijd.
0 0
CPLP
Dat is toch makkelijk?
- ruime Europese ervaring
- ruime interland ervaring
- weet hoe het is om met druk te spelen
- een body waar Ronaldo jaloers op zou zijn
- verdedigd altijd mee
- had liever Ajax kampioen zien worden
- voorbeeld prof, zeikt nooit, zoekt nooit de media op
- etc.

Kortom, moet absoluut naar Ajax komen.
Denk dat hij na Cruijff de nieuwe verlosser is!
0 -1
MrsAjax
Rookgordijnen, Yes!
Ik hou ervan!
0 -1
Cello
Wanneer je hetgeen hierboven leest, dat een verslaggever melding maakt van bedragen en dat niet veel later Ted van Leeuwen weer verkondigt dat er helemaal nog geen bedragen zijn genoemd, maar dat de onderhandelingen gaande zijn en niet onbelangrijk, dat Twente er nog wel heil in ziet....om vervolgens af te sluiten met dat er meerdere clubs concrete aanbiedingen hebben gedaan, maar dat Ajax niet het hoogste zit.....dan hoor je dus allemaal tegenstrijdigheden, allemaal rookgordijnen.
Als Ted zegt dat er niet over bedragen nog is gesproken, hoe kan ie dan een paar zinnen later zeggen dat Ajax niet het hoogst heeft geboden?. Dan is er dus wel over bedragen gesproken.

Zodanig laag zal het eventueel geboden bedrag van Ajax ook weer niet zijn, want doorgaans betekent een 'beledigend openingsbod', einde onderhandelingen en gaan ze verder met de andere gegadigden. En ze onderhandelen nog steeds en van Twente zijde zien ze dus nog heil erin. Daarbij heeft nu naar het lijkt ook Ziyech zich positief uitgelaten mbt overstap naar Amsterdam, waardoor het al iets meer lijkt, dat andere gegadigden voor hem minder interessant zijn. En als dat alles klopt zal Ajax de eerste gesprekspartner zijn van Twente.

Fenerbahce is voor Twente waarschijnlijk een niet wenselijke gegadigde, daar Fenerbahce, zo heb ik me laten vertellen, te maken heeft met door Uefa opgelegde regels die iets met Financial Fairplay of zo te maken hebben. Ze zouden om en nabij de 2,5 mio nog kunnen gebruiken deze transferperiode en zijn voor nu in de race om te huren. Dat laatste schijnt Twente absoluut niet te willen.
0 -2
Rinban
Het lijkt op het bod van Bailey, volgens mij wilden ze die ook niet echt hebben. Marc heeft liever die miljoenen in een kistje waar hij op kan zitten.
2 -1
Catenaccio
Amateurs! Gewoon de vraagprijs bieden , want je hebt nog 4 dagen!
6 -6
Pierre Heno
Precies! maar nee Marc Overmars denkt weer spelletjes te kunnen gaan spelen om uiteindelijk weer met niets te komen. De geschiedenis van deze TD blijft zich herhalen, En dan zo'n krantenkop ( 28 -08 00u02) : "Ajax doet ultieme poging om alsnog Ziyech te halen " en Overmars komt dan met een bod dat ver onder de vraagprijs ligt. Jongens dat neemt toch niemand meer serieus!! Je had hem gewoon in de winterstop voor 10 miljoen moeten halen en dan had je 'm deze zomer al weer voor het dubbele kunnen verkopen omdat de internationale voetbalpers nu eenmaal altijd het vizier op Ajax blijft houden , óók wanneer het daar al jaren huilen met de pet op is.
4 -3
Pierre Heno
Dit bod van Ajkax is gewoon voor de bühne want de RVC en Overmars willen het met Twente hooguit gooien op een bedrag aangevuld met een overbodige middenvelder. Maar Twente heeft vooral geld nodig en zal dus verder in zee gaan met Fenerbache waarbij het commentaar van TD Marcus Aurelius Overmars zal zijn dat Ajax principieel geen grote transfersommen gaat betalen en dat Ziyech dus niet haalbaar is gebleken nu Fenerbache zich ook heeft gemeld. Kortom de Ajax fans worden door dit bod van 8 miljoen voor de bühne weer zwaar genaaid door dit Ajax bestuur. Peter Bosz lever je contract gewoon in en ga aan de slag bij een club die wèl durft te investeren en laat Hennie maar beginnen met saneren van deze selectie vol middelmaat. Om te beginnen vandaag . Maar zie.....in de selectie géén plaats voor Nouri maar wèl Westerman. Aanvallend voetbal ? tegen een Jupiler ploegje.....ach ach wat een armoede toch allemaal. Edwin!! EDWIN!! doe 's wat man! dit is het moment om als AD het heft in handen te gaan nemen en mislukkelingen van het niveau 12 ambachten 13 ongelukken als Weijers van je af te schudden!. En geef Van Duyvenbode een seizoenskaart 010. Dat ligt 'm vast beter dan het mummie zitten in de RVC van BV Afc Ajax.
3 -8
chrisjuhhh
Een hoop tegenstrijdig heden schrijf je .
Overmars wil wel , maar de RVC wilde niet .
Nu moet de RVC wel , want de achterban en media roert zich , en ze willen graag op het pluche blijven zitten .
Bosz moet spelers opstellen lijk het wel waar verkoop perspectief in zit .
0 0
Exlipbit
En stop nou eens over Fenerbahçe hoe duidelijk moet t zijn!!! ZE KUNNEN NIET KOPEN!!!!!! zo en nu wil ik de naam Fenerbahçe niet meer horen hier!
5 -1
Pierre Heno
F-E-N-E-R-B-A-H-Ç-E
1 -1
swing
pffeuhh! . .waarűm šöhh?
0 0
samfromamsterdamxxx
Fenerbahçe?
0 0
RusselWestbrook
Kom op, iets meer intrige kan toch wel?
0 -1
Exlipbit
Nou nou nog net geen copy paste van dit artikel: http://m.soccernews.nl/news/365656/Gevoel_bij_Twente:_Ajax-bod_op_Ziyech_heeft_bizarre_reden

Komop Balotelli doe je ding
1 -2
Cello
Ik zie het vooral als stemmingmakerij van de media. Gevoel bij Twente....please...

Als ze bij Twente het idee hebben dat het zoals gezegd wordt een bod is dat 'voor de bühne" gedaan wordt, maar niet serieus te nemen is.....dan hadden de onderhandelingen al wel gestaakt....beter nog, dan hadden ze er zeker geen heil in gezien. Het feit dat ze er nog heil in zien (woorden van Van Leeuwen) en überhaupt nog onderhandelen met elkaar, zegt mij dat men denkt dat het verschil in vraag en aanbod te overbruggen is en dus niet giga uitelkaar ligt.
0 0
IboAFCA
Volgens De Telegraaf is de kans dat Ziyech naar Fenerbahce vertrekt minimaal. Advocaat wil hem dolgraag aan de selectie toevoegen, maar een deal lijkt onmogelijk. Het bedrag - en de constructie die daarbij komt kijken - is voor Twente niet interessant.

En het desbetreffende stukje: http://imgur.com/a/4287a
6 -1
TikkieTerugJaap
Ziyech heeft nu ook via zn facebook afscheid genomen en fans bedankt. Ben zeer benieuwd of Netto het lukt, heb zo een gevoel dat dit nog fout gaat.
0 -1
Professor
Zou het echt geweldig vinden als hij zou komen. Het zijn wel schimmige steekspellen die die van Leeuwen speelt. Maar ik heb wel vertrouwen in Overmars dat hij hem binnenhaalt. Althans hij is het zowat verplicht aan alle fans van Ajax. Even wat positiefs over het 1e elftal. Ik neem aan dat ze Ziyech als een middenvelder zien. Dus zou er ook nog een buitenspeler bij moeten komen. Maar misschien sla ik nou door
0 -1
aanval86
Krul
Veltman sanchez dijks

Riedewald
Bazoer Klaassen

Ziyech

Traore dolberg younes


Gewoon 343 en gas erop
1 -1
3*stars*3
Hmmm, de tegengoals blijven al vallen, met 433 en 3 man achterin lijkt mij dodelijk.
Aan andere kant, heb je met Ziyech wel creativiteit en iemand die kan scoren en met passes strooit, dus we gaan veel meer scoren (als alles goed is).
2 0
aanval86
Klopt die 3 man moeten daar ook blijven en de bal meteen inleveren. Geen ruimte meer om je te verstoppen en wat boeit het nou we staan 5 punten achter dus gewoon vol gas en er een mooi seizoen van maken
0 -1
AjaxMokkum
Hahaha alles of niets
1 0
Beer
Sorry, excuus.
0 0
rastamario
Ik krijg steeds meer het idee dat Overmars gewoon een spel aan het spelen was door te zeggen dat Ziyech niet zou komen, naar mijn mening kwam her te soepel uit z'n mond en we weten allemaal dat als je hem op de bonnefooi vragen stelt hij zowat stotterend improviseert.

Die Ted van Leeuwen is ook een grapjas 1e klas. Is Ajax de hoogste bieder? Ted: Ook daar doen we geen uitspraken over, na enkelen seconden te hebben nagedacht, maar ze zijn het niet. He Ted bedankt we zijn dus de hoogste bieder. Marc als je er tegen Ted niet alles uit weet te halen mag je zeker opstappen.
1 -1
Toon meer reacties