Neres: 'Wil meer wedstrijden spelen voor Ajax'

JesseTH, 11-06-2018 om 19:50, 38031 views, ESPN |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Kortgeleden verscheen het bericht dat Borussia Dortmund interesse zou hebben in David Neres en zelfs al een bod van dertig miljoen euro gedaan zou hebben. De Braziliaan zelf weet van de aanbieding, maar wil zelf nog maar al te graag bij Ajax blijven.

'Ze boden een bedrag, maar Ajax bleek een veel hoger bedrag te vragen', erkent Neres in gesprek met ESPN. De dribbelaar ziet het desalniettemin nog niet zitten om Amsterdam te verlaten. 'Ik heb nu geen plannen om te vertrekken. Ik vind mezelf nog niet klaar om in een sterkere competitie te spelen. Ik wil meer wedstrijden spelen bij Ajax, ervaring opdoen, titels winnen en dan denk ik volgend jaar, of misschien nog wel later, aan een vertrek.'

Sinds de komst van de Braziliaan naar Ajax, kende hij in alle competities al een behoorlijk gemiddelde. De rechtsbuiten kwam pas in 49 wedstrijden in actie in het rood-wit, maar scoorde daarin al zeventien maal en bereidde ook al zeventien keer een treffer voor.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Ik kom graag voor jonge talenten naar het stadion. Maar voor het kampioenschap en succes in de CL/EL heb je net iets meer ervaring nodig. Helaas vetrekken die jonge talenten steeds twee/drie jaar te vroeg. En om dan oudere ervaren tweede handsjes(echte toppers krijgen we niey)aan te trekken werkt ook niet. Dus: hopen dat we leuke dingen zien van piepjonge spelers die verdwijnen voordat ze prijzen pakken. Maar ik blijf positief.
0 0
CrazyJew
eindelijk weer eens een positief geluid van een speler
0 0
DS
Labyad, Dolberg, Neres met Tadic daar achter zou opzich niet een hele slechte voorhoede zijn!
0 0
gi0vanni
Alleen de vraag blijft of die Labyad echt een toevoeging is als LV. Ik hoop dat die Bande nog wat gaat toevoegen want de vleugels zijn niet geweldig bezet. Zelfs de geweldige Neres kan nog veel stappen maken.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
David neres kan weleens een pijnlijk voorbeeld worden voor kluivert, over een aantal jaar.

Ik hoop trouwens dat beide slagen, het is niet zo dat ik uitzelfverheerlijking een oud Ajacied graag zie falen omdat ze domme keuzes hebben gemaakt, en dat ik graag mijn gelijk wil halen.

Justin kluivert blijft kwa nivo sowieso een toevoeging voor het toekomstige oranje.
1 0
GvanderK
@JKluivert lees je mee arrogantje
0 0
Afstandsschot
Deze jongen had tot 2 jaar geleden nog niets met onze club, werd begin vorig seizoen nog totaal ondergewaardeerd en niet gebruikt in de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, knokte zich vervolgens terug en werd een van de beste spelers van de Eredivisie... Nu begint de leegloop bij Ajax, half Europa wil hem en dan moet fucking Neres uit Sao Paulo de eerste zijn die zegt dat hij Ajax trouw wil blijven... Het is toch verdomme niet te geloven.

Triest dat dit soort teksten niet van "echte Ajacieden" als De Ligt, Donny en Kluivert komen... Misschien ben ik dan te naïef, maar het valt me toch ergens wel tegen van dat soort jongens.
11 -1
Frankkie
Ik snap wel dat zulke woorden niet van "echte Ajacieden" komen! Wanneer zij namelijk dit soort uitspraken zouden doen, en er komt een bod dat je niet kunt weigeren, dan pakken de "echte supporters" dit meteen weer om de "echte Ajacieden" volgas met de grond gelijk te maken!!!!!!!
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Gewoon pure frustratie, van bepaalde jongens hebben wij gewoon een verwachtingspatroon.
Kijk als kluivert nou de landstitel wint, en er 22 inrost dan kunnen de meeste wel begrijpen dat zo'n speler in de hoogte gaat doen, en de eredivisie is ontstegen.

Kluivert heeft ons het hele jaar aan het handje vastgehouden, in de maling genomen en niks gewonnen of laten zien. Of is het scoren tegen hekkensluiter een teken dat zo'n jochie toe is aan het buitenland.

Het is zijn gedrag dat de doorslag gaf. De ligt zouden wij nooit zo afkraken, want die gedraagt zich gewoon realistischer en netter naar de supporters.
1 0
Chesterson93
Hoe gek het ook klinkt .. maar je hebt gelijk
0 0
Ricbun
Donny heeft precies de bovenstaande teksten een paar weken geleden al gezegd.
7 0
Afstandsschot
Mijn excuses, heb dat bericht dan vreemd genoeg gemist. Zelfde punt blijft wel voor De Ligt en vooral Kluivert.
0 0
Aeter
Neres Held!
2 0
Tscheu
Heerlijk ventje. Veel betere statistieken dan Kluivert. Harde werker ook. Gaat er wel komen, hoop dat hij nog een jaar of 2 blijft.
10 0
DoorenAFCA
Laten we dit soort spelers alsjeblieft weer met z'n allen uit volle borst toezingen komend seizoen. Ik ben er heilig van overtuigd dat als dit soort spelers zich gewaardeerd voelen en vedette van het team zijn ze twee keer nadenken over een vertrek naar een grotere competitie.
9 0
BrandjeXL
David is mateloos populair onder de fans in het stadion. Ook zijn filmpjes zijn geweldig om naar te kijken. Deze jongen straalt in alles plezier uit.
7 0
Bensco
Eerlijk? Had ik niet verwacht van hem. Ik dacht dat hij net als Sanchez pleitte zou zijn als de aanbiedingen binnen kwamen. Nu verrast hij mij wederom weer. Echt een schitterende voetballer om bij Ajax te hebben. Hopelijk kan hij volgend jaar de beste speler van de eredivisie worden.
3 0
korem
Kijk en dat zegt een speler die zulke statistieken heeft kluivertje ! Als hij niet klaar is dan is Justin dat zeker wel haha
4 -1
jaripettersson
Speler om van te houden!
3 0
WantAmsterdam
Vind hem gewoon een baas, altijd eerlijk, doet soms wel gekke dingen buiten voetbal, als je op social media (vooral insta) kijkt, maar als het om voetbal gaat is hij er altijd 100% bij, heeft echt een top mentaliteit, en is gewoon en heerlijk spelertje, speelt altijd op intuïtie, heeft oog voor de medespelers, een is ook niet zomaar een speler die alleen acties om het actiemaken maakt, maar gewoon altijd effectief, wat meestal ook in assists resulteert, kort om geweldige aankoop !
5 0
Sandro19
Topper!
3 0
johan_afca
Wat een verstandige en lieve gozer. Zo hoort het!
3 0
Mokum<3destad
BAAS!
2 0
AFCZlatan
Lezen we mee, Kluivertje?
2 0
sjaakahz94
ongekend, 49 weds en betrokken bij 34 doelpunten. Hele goede buitenspeler die als schaduwspits op zn best is. Gewoon in de halfspaces een vrije rol geven.
7 0
Bjorn
Eindelijk realistische teksten van iemand.
8 0
RaynoFischer
En Neres zou op zich nog wel recht van spreken gehad hebben, is gewoon een van de betere en onze beste aanvaller op het moment ;)
Het liijkt dat vaak de buitenlandse jongens veel verstandiger zijn, Nico, Neres en Dolberg.

Kluivert is het toppunt van zelfoverschatting en De Ligt zegt om de week wat anders
2 0
Freddy Al
Heeft het gewoon goed gedaan, lekker blijven dus is voor ons het beste.
1 0
afcas
voor hemzelf is het ook het beste. hoe meer hij hier in de kleine ruimte speelt des te makkelijker wordt het wanneer de ruimtes groter worden bij zijn volgende club. weinig landen waar zoveel teams met 8+ man op eigen 16 hangen.
0 0
gwn_rj
hopelijk nog minimaal een volledig seizoen genieten van tandem dolberg - Neres..
0 0
ZeeuwsAjax34
Verstandige jongen. Met deze mentaliteit speelt hij in 2020 de sterren van de hemel bij Roma terwijl Kluivert daar eindelijk op de bank mag zitten na een verhuurperiode aan Palermo.
0 0
afcas
zou wel prachtig zijn als kluivert verhuurd wordt aan zo een wispelturige club ja. krijgt ie met een beetje pech ook 3 trainers in 1 seizoen.
1 0
Nicoonzeredder
Moet niet gekker worden
0 0
AJAXTHELEGEND
Ben groot fan van Neres ,die gaat aanstaand seizoen schitteren voor Ajax .
5 0
ajaxinho
In vergelijking met Kluivert is hij al toe aan het niveau Spurs/Roma.

ALS Neres blijft, gaat hij ons zeker in de CL/EL schieten.
2 0
De_Realist
Neres is naar mijn mening nog niet klaar voor het niveau Spurs (of iets lager Roma), daar is hij nog te wisselvallig voor, maar potentie heeft hij zeker.
0 -1
OuweDibbes
Hou toch Neres is the bomb, die schitterd overal. Je lijkt een klootviool van een Keizer wel, moet nog veel leren en stond ernaast.
0 0
afcas
klopt, maar in vergelijking met kluivert is hij hier wel meer aan toe zoals ajaxinho aangaf. hij is al een stuk minder wisselvallig dan kluivert bijvoorbeeld, maar haalt daarnaast ook een hoger algeheel niveau.
0 0
Jaridebeste
Kijk Justin, zo hoort het.
0 0
ambtenaar
En volgende week zeggen ze weer wat anders, zal blij zijn als we weer gaan voetballlen.
0 -5
AdK
Zo gaat dat al jaren helaas idd haha
1 0
ambtenaar
Helaas idd, maar voor een dikke zak met geld zou ik ook gaan twijfelen.
0 0
Raynofisher
Iemand nog een leuk t-shirt nodig voor de zomer?

https://teechip.com/denmark-football-match-tactics-shirt?source=copthistee
0 -1
NouridolbergNeres34
Man naar mijn hart, geen mooie praatjes in interviews nederig, laat het altijd zien op het veld niet zelfzuchtig, als een ander er beter voor staat geeft hij hem altijd af. Topper! zo zie je maar hele jonge talentvolle spelers uit Brazillie zijn nog steeds haalbaar voor Ajax.
5 0
RaynoFischer
Gewoon heel vroeg erbij zijn, Neres kwam daar net uit de jeugd.
Volgens mij nog geen 10 wedstrijden voor het 1ste van Sao Paulo gespeeld ;)
2 0
OuweDibbes
Neres is een held, en ondanks de slappe praatjes van Visser was Neres wel degelijk een uitzonderlijk talent in Brazilie. Hij liet Sao Paolo jeugd hoog persoonlijk de copa Libretadores winnen. Raakte daarna geblesseerd waardoor hij maar enkele wedstrijden in het eerste had gestaan. Dit was de enige reden dat Ajax hem kon halen. De supporters van Sao Paolo zijn nog steeds kwaad. Je moet het zien als morgen een Braziliaanse club Frenkie de Jong morgen koopt.

Grote held, 10 keer beter en meer persoonlijkheid dan een blaaskaak van een Kluivertje.
3 0
3*stars*3
Mooi man en als hij dit zou zeggen tegen Ajax TV of andere NL media, kan je nog twijfelen.
Maar hij was in gesprek met Braziliaanse ESPN.
Mentaal zit het goed en natuurlijk een goede voetballer, hij komt er wel.

Trouwens mooie statistieken.
5 0
Joseph
Wat een onwaarschijnlijk verschil met Kluivert, heel blij met deze speler, die gewoon een klasse beter is dan Kluivert op dit moment.

Labyad-Dolberg-Neres, ik vind het een heel acceptabele aanval, maar er mag een concurrent bij op de vleugels..
2 -2
Fredschuit1
Vind je Labyad echt een typische Ajax 11? Ik niet. Verwacht best veel van 'Zaka' maar niet als 11..
2 0
Mikey Stormram
Prachtig om de nederigheid en dankbaarheid richting Ajax te zien. Deze jongen heeft binnen de hele selectie waarschijnlijk de moeilijkste jeugd gehad. Zoals hij eerder vertelde is er onwijs veel armoede in Brazilië en lijkt voor veel jongens de criminaliteit daar de ‘oplossing’. Neres daarentegen bleef werken aan zijn droom om voetballer te worden en ik denk dat hij door zijn achtergrond juist extra dankbaar is dat Sao Paolo en Ajax hem kansen hebben geboden. Daarnaast heeft hij ook nog eens realiteitsbesef omdat hij zelf inziet dat de stap hogerop niet zo makkelijk is.

Prachtventje, met een goeie kop erop. Zie je niet vaak met jeugdige talenten, helemaal niet als ze snel kunnen verdienen.
9 0
Fredschuit1
Neres zou baat hebben bij een typische aanvallende rechtsback alla Trabelsi waardoor de verdediging in de waar raakt. Hij doet het door het uitblijven hiervan ontzettend goed. Wij hebben nu 3 rechsbacks: Veltman (wat in mijn ogen geen Ajax back is), Orejuela, en Kristensen. Alledrie in mijn ogen geen toegevoegde waarde voor Ajax 1. We hebben daar in totaal 10 miljoen aan uitgegeven. Best lachwekkend. Zeker als je beste optie op die positie duizendpoot Mazraoui blijkt te zijn. Vindt Arias daarom dan ook een gemiste kans, net zoals Dumpries (ofzo). Mazraoui vulde het die ene wedstrijd perfect in maar is natuurlijk, en zeker verdedigend 0,0 getest.
3 0
4xEC1
Trabelsi...... Pffffffff.. met weemoed denk ik terug aan deze speler. Wát een back was dat zeg. Beste Ajax-back samen met Maxwell van de laatste 15/20 jaar.
4 0
Fredschuit1
Was genieten he? Eigenlijk het hele elftal hoor.. Op die kale van Halst na. Galasek was ook een held..
3 0
4xEC1
Ja man... Wanneer komen zulke tijden weer..
1 0
MelleAfca
Eén van de vele zorgen minder. En zelfs dit moet je het nog met een korreltje zout nemen.
0 0
Harrie Nak
Ajax is tegenwoordig een springplankje naar 4 a 5 andere competities. Het kan verkeren!
0 0
JordyAjacied
Meer clubliefde dan iemand die doet alsof die de club lief heeft ‘logo kussen’ uitspreken van Amsterdam en Ajax te houden, Neres doet al die ongein niet, voeten laten spreken voor de mooiste club van de wereld.
3 0
4xEC1
Clubliefde? Eerder zelfkennis wat Neres heeft. Praat verstandig en weet dat hij er nog niet klaar voor is. Maar zodra hij er wèl klaar voor is is hij ook weg hoor.
2 0
afcasven1995
Neres jalalalalala
2 0
amthree
Kijk kluivertje deze man is slimmer dan jou!
9 0
trooop
slimmer als*
0 -1
TPajaxfan
Dit doet echt pijn.. Zonder vervelend te willen zijn, maar kijk alsjeblieft nog een naar de regels. Het feit dat je iemand verbetert lijkt mij een aanwijzing dat je nogmaals zelf hebt gekeken of je het wel goed hebt.
Maar voor de toekomst, bij een sollicitatiebrief bijvoorbeeld: het is hetzelfde als en ik ben beter dan jij (bent) in Nederlands. ;)
De verloedering van de Nederlandse taal..
0 0
Lane 8
Ik denk dat dit een troll is hoor, kan me dit echt niet voorstellen
0 0
trooop
Bedankt allemaal maar grapjes zijn bedoeld om voor te lachen
0 0
AFCZlatan
... slimmer dan jij.
0 0
RaynoFischer
Een Braziliaan heeft meer clubliefde dan een jochie van de club :)
Neres is al beter en ben ervan overtuigd dat hij ook verder komt, alleen al zijn mentaliteit is een verademing
5 0
MSwertz92
Slim jochie, kan je niet van het jochie aan de overkant zeggen.
4 0
MankeNelis
Die maakt liever kans op een stoeltje op de tribune.
3 0
Bocarra
Die Zuid-Amerikanen hebben een zoveel betere mentaliteit als die gepamperde in de jeugdopleiding van Ajax opgefokte jeugdspelers. Als het aan mij ligt dan spelen er alleen nog maar Zuid-Amerikaanse spelers in Ajax.
2 -2
Ferd
Was het niet een zuid Amerikaan die afgelopen zomer weigerde te spelen omdat hij perse ba 1 seizoen al weer weg wilde?

En een echte Ajacied wil eigen jeugd zien, geen vreemdelingenlegioen
4 -2
afcas
een echte ajacied wil goede voetballers zien die of uit de jeugdopleiding komen of goed gescout zijn. er hebben bijna altijd spelers rondgelopen die afkomstig waren van andere clubs. of dat nou spelers uit nederland waren of uit het buitenland maakt verder weinig uit. alleen zijn we nu in een tijdperk aangekomen waar bijna niemand uit de eredivisie geschikt is om bij ajax te spelen terwijl ze in het buitenland wel rondlopen. en bij ajax kunnen we juist ook genieten van tropische verrassingen. denk hierbij aan een kanu, finidi, dani, trabelsi, maxwell, pienaar, chivu of het legio aan scandinavische spelers die hier rondgelopen hebben.
0 0
Bocarra
Ferd, je blijft een beperkte incidenten man. Het gaat alleen maar om jouw gelijk... noem mij 1 jeugdspeler op die de zelfde teksten uitspreekt als Tagliafico of Neres. Van Sanchez wist iedereen dat hij na 1 hooguit 2 seizoenen zou vertrekken. Anders was hij naar Barcelona gegaan.
0 0
OuweDibbes
Nou ik beide. Mis bij de jeugdspelers van Ajax wel over mijn lijk mentaliteit. Dat brengen de Zuid Amerikanen overigens wel, en techniek hebben ze over het algemeen ook allemaal.
2 0
Babayaka
Hmm ik wil een combi, klasse spelers alla chivu Maxwell kanu, pettersson dani ibra finidi zijn welkom,
Met daarbij een vd vaart Witschge van Basten Bergkamp van t schip e.d.
0 0
Restored
Snap niet dat hij bijna elke wedstrijd na 70 minuten werd gewisseld, dat moet ook behoorlijke demotiverend werken...
2 0
CR14FF
Zo kan het ook! Een veel betere speler dan Kluivert, en niet van die praatjes. Deze paar woorden zeggen meer dan duizend kusjes op ons logo. Prachtige kerel die Neres :)
21 0