Voormalig Ajacied Paul Fosu-Mensah tekent bij Helmond Sport

door Thijs Zwagerman 4

Bron Helmond Sport

Voormalig Ajacied Paul Fosu-Mensah tekent bij Helmond Sport

door Thijs Zwagerman 4

Bron Helmond Sport

Laatst geüpdatet

Paul Fosu-Mensah (20) heeft transfervrij een eenjarig contract met een optie voor nog een jaar getekend bij Helmond Sport, zo meldt de club middels de officiële kanalen. De verdediger was clubloos nadat hij vorig jaar vertrok bij Vitesse. Eerder kwam Fosu-Mensah uit voor Ajax.

De verdediger kwam in 2009 op achtjarige leeftijd terecht in de jeugdopleiding van Ajax en vertrok na maar liefst negen seizoenen in de zomer van 2018 noodgedwongen uit Amsterdam. Fosu-Mensah verkaste naar Vitesse, waar hij eveneens niet door wist te breken. Na een jaar zonder club te hebben gezeten, zet de rechtspoot zijn loopbaan nu voort bij Helmond Sport.

Paul Fosu-Mensah is het jongere broertje van Bayer Leverkusen-verdediger Timothy Fosu-Mensah. De Oranje-international speelde evenals Paul in de jeugdopleiding van Ajax, maar vertrok in 2014 naar Manchester United. Daar haalde Fosu-Mensah het eerste elftal en werd hij uitgeleend aan Crystal Palace en Fulham. Afgelopen winter streek de multifunctionele voetballer neer bij Bayer Leverkusen.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.