Van de Beek wil niet te ver vooruit kijken: 'Ik wil eerst fit worden'

door NielsOpdam 13

Bron Viaplay

Van de Beek wil niet te ver vooruit kijken: 'Ik wil eerst fit worden'

door NielsOpdam 13

Bron Viaplay

Laatst geüpdatet

Donny van de Beek wil niet te ver vooruit kijken en wil nu eerst weer fit worden. Dat vertelt de middenvelder van Manchester United in gesprek met Viaplay. Een maand geleden deed trainer Erik ten Hag uitspraken die weinig goeds beloofden, maar Van de Beek wil daar weinig over kwijt.

Ten Hag vertelde een maand geleden dat hij de middenvelder probeerde te integreren in het elftal. 'Hij was ook op de goede weg, maar deze blessure heeft hem totaal teruggeworpen. Vervolgens ontwikkelt het team zich door... Wij moeten na dit seizoen goed evalueren hoe we met elkaar verder gaan.'

'Ik probeer niet te ver vooruit te kijken', reageert Van de Beek nu op de woorden van Ten Hag. 'Ik wil eerst fit worden. Het is natuurlijk superklote, ik begon net wat meer te spelen. Ik stond vast in de grond en die jongen (Senesi, red.) gleed weg. Het was heel ongelukkig.'

'Wie weet wat er dan in het verschiet zit'

In eerste instantie wilde Van de Beek door de adrenaline doorspelen, maar later merkte hij dat het niet goed was. De oud-speler van Ajax is sowieso tot het einde van dit seizoen uitgeschakeld. 'Het is aan mij om te zorgen dat ik superfit terugkom, en misschien nog wel sterker terug te komen. Ik moet weer zo dicht mogelijk tegen dat niveau aanzitten. Wie weet wat er dan in het verschiet zit.' Van de Beek heeft nog een contract tot medio 2025 bij Manchester United.

Denk jij dat Ajax zondag de bekerfinale wint van PSV?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.