'Van de Beek teleurgesteld door misleiding van Manchester United'

door Terrence Riepma 34

Bron The Manchester Evening News

'Van de Beek teleurgesteld door misleiding van Manchester United'

door Terrence Riepma 34

Bron The Manchester Evening News

Laatst geüpdatet

Donny van de Beek zou teleurgesteld zijn in de misleidende verhalen die hem zijn verteld door Manchester United. Kleedkamerbronnen zouden dit hebben gemeld tegenover The Manchester Evening News.

De bronnen zouden hebben gemeld dat Van de Beek zich misleid voelt door wat hem is verteld over zijn rol bij The Red Devils in zijn tweede seizoen bij de club. De middenvelder verliet Ajax in de zomer van 2020 voor een avontuur in Engeland, maar dat gaat vooralsnog niet zoals gehoopt. Hij zit voornamelijk op de bank en invalbeurten - als hij die al krijgt - vinden meestal plaats in de absolute slotfase van een wedstrijd.

Van de Beek zou misleid zijn door voormalig Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer, die eind vorig jaar plaats moest maken voor Ralf Rangnick. De Noor vertelde positieve en bemoedigende verhalen tegenover de 24-jarige, waardoor een huurtransfer naar Everton FC afgelopen zomer niet doorging. Inmiddels zou Van de Beek spijt hebben van het feit dat hij heeft geluisterd naar Solskjaer.

Crystal Palace concreet voor Van de Beek

Inmiddels lijkt er wel een nieuwe en positieve wending te komen aan de tijd van Van de Beek in het Verenigd Koninkrijk. Een huurtransfer naar Crystal Palace FC lijkt er binnen de komende vijf dagen nog aan te komen. Mogelijk krijgt de oud-Ajacied daar meer speeltijd dan bij Manchester United.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.