Rangnick rekent op Van de Beek: 'Adviseerde hem om te blijven'

door Terrence Riepma 12

Bron Persconferentie

Rangnick rekent op Van de Beek: 'Adviseerde hem om te blijven'

door Terrence Riepma 12

Bron Persconferentie

Laatst geüpdatet

Ralf Rangnick wil dat Donny van de Beek in ieder geval tot het einde van het seizoen bij Manchester United blijft. Dat vertelt de interim-trainer van de Premier League-club tijdens een persconferentie.

'Ik wil dat Van de Beek hier blijft', opent de Duitse oefenmeester zijn verhaal. De twee voerden twee weken geleden een gesprek met elkaar: 'Ik adviseerde hem om tot het einde van het seizoen te blijven. Met oog op het WK voetbal, dat eraan komt in de aankomende winter, wilt hij spelen.'

Van de Beek hoeft bij Manchester United alleen niet te rekenen op speeltijd. De middenvelder zit meestal negentig minuten op de bank en wanneer hij invalt, is het meestal pas in de absolute slotfase van een wedstrijd. Daarnaast viel de oud-Ajacied dit seizoen slechts zeven keer in tijdens een Premier League-duel en vormen die invalbeurten samen maar 69 minuten aan speeltijd.

'Manchester United wil Van de Beek niet laten vertrekken'

Manchester United houdt echter voet bij stuk en wil Van de Beek niet laten gaan. De 24-jarige werd al vaker in verband gebracht met een vertrek bij The Red Devils, maar Fabrizio Romano meldde eerder op vrijdagochtend al dat de club geen plannen heeft om Van de Beek deze transferperiode te laten gaan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties