'Van de Beek blijft vooralsnog speler van Manchester United'

door Bart Veenstra 5

Bron Fabrizio Romano

'Van de Beek blijft vooralsnog speler van Manchester United'

door Bart Veenstra 5

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Donny van de Beek blijft vooralsnog speler van Manchester United. De voormalig middenvelder van Ajax wordt in de welbekende geruchtenmolen gelinkt aan Newcastle United en Borussia Dortmund, al is van een transfer op dit moment geen sprake.

Dat alles meldt de doorgaans betrouwbare journalist Fabrizio Romano op Twitter. Ralf Rangnick, de interim-manager van Manchester United, wil Van de Beek tot het einde van het seizoen bij de club houden. Bovendien heeft de clubleiding nog geen definitieve beslissing genomen over een mogelijk (tijdelijk) vertrek.

Van de Beek ook dit seizoen veel op de bank

Daarnaast is zowel de speler als de zaakwaarnemer van Van de Beek niet op de hoogte gesteld van de plannen van Manchester United. De middenvelder komt dit seizoen wederom nauwelijks in actie voor de Engelse topclub, al ziet Rangnick in de oud-Ajacied wel een belangrijke speler.

Van de Beek kon in de afgelopen zomer een transfer maken naar Everton en Wolverhampton Wanderers, maar Manchester United liet de middenvelder toen niet gaan. Toch zit hij ook in zijn tweede seizoen veelvuldig op de bank.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties