[Update] 'Crystal Palace en Manchester United onderhandelen over Van de Beek'

door Bart Veenstra 25

Bron Fabrizio Romano

[Update] 'Crystal Palace en Manchester United onderhandelen over Van de Beek'

door Bart Veenstra 25

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Crystal Palace en Valencia willen Donny van de Beek op huurbasis overnemen van Manchester United. Dat meldt de Italiaanse journalist Fabrizio Romano via Twitter. De voormalig middenvelder van Ajax komt ook dit seizoen amper aan spelen toe bij zijn huidige club.

Van de Beek wil spelen en mogelijk biedt een huurtransfer hem uitkomst. Ralf Rangnick, de interim-manager van Manchester United, twijfelt of hij Van de Beek moet laten gaan. Volgens Romano zal Crystal Palace er alles aan doen om Van de Beek voor het komende halfjaar te huren van Manchester United.

Zeker is wel dat Manchester United Van de Beek niet zal verhuren met een optie tot koop. De oud-Ajacied zou voor het komende seizoen (2022/2023) onderdeel moeten zijn van het team.

Forse concurrentie voor Van de Beek

Bij Manchester United komt Van de Beek nauwelijks aan spelen toe. Net als Ole Gunnar Solskjaer kiest ook Rangnick vaak voor Fred en Scott McTominay als controleurs, terwijl Bruno Fernandes meestal op 'tien' staat opgesteld. Daarnaast heeft Van de Beek ook nog de concurrentie van Paul Pogba. De Franse middenvelder beschikt echter over een aflopend contract en lijkt dan ook na dit seizoen te vertrekken.

Update - 07.25 uur (26 januari 2022) - 'Crystal Palace en Manchester United onderhandelen over Van de Beek'

Crystal Palace en Manchester United zijn nu officieel in onderhandeling over een mogelijke huurtransfer van Donny van de Beek. Dat meldt de Italiaanse transferjournalist Fabrizio Romano. Volgens hem zijn er meer clubs met interesse in Van de Beek. Manchester United zou bereid zijn om de oud-Ajacied te laten gaan, al moet de club die Van de Beek huurt dan wel het volledige salaris betalen. Bovendien valt er niet te onderhandelen over een mogelijke optie tot koop.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.