'Valencia druk bezig om Cillessen te verkopen'

door Bas Velzel 152

Bron Marca

'Valencia druk bezig om Cillessen te verkopen'

door Bas Velzel 152

Bron Marca

Laatst geüpdatet

Jasper Cillesen heeft te horen gekregen van zijn werkgever Valencia dat hij mag uitkijken naar een andere club. De 33-jarige doelman werd zaterdag uit de selectie gehouden door trainer Gennaro Gattuso en een vertrek lijkt daarmee aanstaande.

Cillessen is bij Valencia één van de grootverdieners en de club moet ruimte vrijmaken in het budget. Dat schrijft de Spaanse sportkrant Marca. Dat de doelman mocht vertrekken bij de club was al langer bekend. Volgens de sportkrant is de keuze van Gattuso om Cillessen niet mee te nemen naar Engeland een teken dat een transfer duidelijk de bedoeling is.

De oud-Ajacied zou zelfs al aan zijn ploeggenoten hebben laten weten dat hij op zoek is naar een nieuwe club. Met het oog op het aankomende WK wil Cillessen meer speeltijd krijgen. Wat hij vanwege blessures en conculega Giorgi Mamardashvili bij Valencia niet lijkt te krijgen.

Geen aanbiedingen

Geruchten gingen dat Cillessen zich op kon maken voor een transfer richting PSV of een terugkeer bij Ajax. Maar volgens Marca heeft Valencia nog geen concrete aanbiedingen ontvangen voor de doelman, die nog een contract voor één seizoen heeft in het Mestalla.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties