Cillessen: 'Wil nu niet van mijn zaakwaarnemer weten of er interesse is'

door NielsOpdam 20

Bron De Telegraaf

Cillessen: 'Wil nu niet van mijn zaakwaarnemer weten of er interesse is'

door NielsOpdam 20

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Jasper Cillessen hoeft momenteel niks te weten van clubs die geïnteresseerd zijn in de doelman. Dat vertelt de oud-Ajacied en goalie van het Nederlands elftal aan De Telegraaf. Vlak voor de training van Oranje zegt de keeper wel dat hij alle opties openhoudt.

Voor Cillessen is het richting het WK belangrijk dat hij veel gaat keepen. Na de huidige interlandperiode hoopt hij van Valencia CF te horen welke plannen zij met hem hebben. 'Er zijn daar een nieuwe voorzitter en trainer gekomen. Mijn contract loopt nog een jaar door. Dus normaal gesproken moet ik die verbintenis verlengen of op zoek gaan naar een andere club.'

Naar verluidt zouden Ajax en PSV interesse hebben in de doelman. Zelf sluit Cillessen niks uit, ook een terugkeer naar Nederland is één van de opties. 'Maar ik wil nu niet van mijn zaakwaarnemer weten of er interesse is. Op 14 juni spelen we nog een duel met Oranje, daarna ga ik alles op een rijtje zetten en neem ik een beslissing.'

'Heerlijk om weer in zo'n swingend team te spelen'

Cillessen mocht afgelopen vrijdag keepen in het Nederlands elftal tijdens het duel met België. De oud-Ajacied heeft het naar zijn zin bij Oranje. 'Heerlijk om weer in zo’n swingend team te spelen. Ik heb veel te veel duels gemist', sluit de keeper van Valencia CF af.

Poll: Moet Ajax Jasper Cillessen terughalen naar Amsterdam?
0%
0%
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.