'PSV lijkt af te zien van komst Cillessen'

door Bauke van Elk 91

Bron VI

'PSV lijkt af te zien van komst Cillessen'

door Bauke van Elk 91

Bron VI

Laatst geüpdatet

Jasper Cillessen lijkt uit beeld te zijn geraakt als toekomstig doelman van PSV, zo meldt Voetbal International. Binnen de club uit Eindhoven zou er twijfel zijn ontstaan over de fysieke gesteldheid van de voormalig Ajacied.

Eerder verschenen ook berichten over een eventuele terugkeer van de doelman richting Ajax. Cillessen moet op dit moment genoegen nemen met een positie als tweede doelman bij Valencia door een stormachtige ontwikkeling van de eerste doelman in Spanje. Op zoek naar speeltijd om kans te maken voor een plek onder de lat in het Oranje van Louis van Gaal moet de sluitpost dus op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Die bestemming lijkt niet de liggen in Eindhoven. VI meldt dat er gesprekken zijn geweest tussen de clubleidingen van beide clubs maar door de vele blessures die Cillessen afgelopen jaar heeft gehad zou PSV geen heil zien in Cillessen als concurrent van Joël Drommel. Of Ajax in de zoektocht naar een nieuwe keeper is uitgekomen bij een oude bekende in de vorm van Cillessen is vooralsnog onbekend.

Voormalig Ajax-target Van Crombrugge ook in beeld

Naast Cillessen zou ook Hendrik van Crombrugge in beeld zijn om de positie onder de lat bij PSV te versterken. De goalie van Anderlecht was vroeger meermaals in beeld bij Ajax om de keeper te worden bij de Amsterdammers. Vorig jaar gaf de Belg aan dat hij Ajax had afgewezen omdat de club te groot voor hem zou zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties