[Update] Lamprou keert definitief terug bij Willem II

door Jesse ter Haar 44

Bron Willem II, PEC Zwolle

[Update] Lamprou keert definitief terug bij Willem II

door Jesse ter Haar 44

Bron Willem II, PEC Zwolle

Laatst geüpdatet

Kostas Lamprou gaat terugkeren bij Willem II. Dat meldt de Tilburgse club via de officiële kanalen. Zijn huidige club PEC Zwolle heeft met Willem II een principeakkoord bereikt over de overgang van de voormalig Ajax-doelman.

Willem II schrijft dinsdagmiddag het volgende: 'Wanneer Lamprou de medische keuring goed doorstaat, worden alle formaliteiten afgerond en tekent de keeper een contract.'

Lamprou speelde in zijn carrière tussen 2014 en 2017 ook al bij Willem II. In die periode keepte hij 110 officiële wedstrijden voor de club uit Tilburg. In de zomer van 2017 stapte Lamprou over naar Ajax. Met de Amsterdamse club won hij in 2019 het landskampioenschap en de KNVB-beker. Sindsdien kwam Lamprou uit voor Vitesse, RKC Waalwijk en PEC Zwolle.

Met PEC Zwolle degradeerde Lamprou vorig seizoen uit de Eredivisie. De doelman zal ondanks zijn transfer niet 'promoveren' naar de Eredivisie. Ook Willem II komt in het nieuwe seizoen uit in de Keuken Kampioen Divisie.

De competities liggen stil, maar op dinsdag 12 en woensdag 13 juli rolt de bal voorop. Er staan weer wedtips op een rijtje!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Update -  22.05 uur (12 juli 2022) - Lamprou keert definitief terug bij Willem II

Kostas Lamprou is definitief teruggekeerd naar Willem II, zo brengt de club naar buiten via de website. De oud-Ajacied tekende een contract voor twee seizoenen in Tilburg, de stad waarin hij het vaakst in actie kwam in zijn carrière. Als vanzelfsprekend is Lamprou zelf erg blij met de terugkeer op het oude nest. 'Toen Willem II zich twee dagen geleden meldde, begon het meteen te kriebelen. Dat gevoel is vervolgens niet meer weggegaan', geeft hij aan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties