[Update II] 'Presentatie Cillessen uitgesteld; clubs onderhandelen nog over transfersom'

door Brent Tomassen 574

Bron Omroep Gelderland, Algemeen Dagblad

[Update II] 'Presentatie Cillessen uitgesteld; clubs onderhandelen nog over transfersom'

door Brent Tomassen 574

Bron Omroep Gelderland, Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Jasper Cillessen lijkt zijn carrière te gaan vervolgen bij NEC. Volgens Omroep Gelderland heeft het er alle schijn van dat de doelman terugkeert bij de club uit Nijmegen.

Cillessen moet vertrekken bij zijn huidige club Valencia en is nadrukkelijk in beeld bij NEC. Dat bevestigen meerdere bronnen aan Omroep Gelderland, zo meldt het medium woensdagochtend. Onlangs werd Cillessen nog buiten de selectie van Valencia gehouden en het heeft er dan ook veel van weg dat de Spaanse club afscheid wil nemen van de Oranje-keeper.

De terugkeer van Cillessen in Nederland hangt al langer in de lucht. Echter: het was niet NEC, maar Ajax en PSV waar Cillessen aan gelinkt werd. Het lijkt er nu echter op dat NEC concreet wordt, zo melden bronnen aan Omroep Gelderland. Spaanse journalisten zeggen zelfs dat hij al op weg is naar Nijmegen.

Keeperssituatie bij Ajax

Ajax beschikt met Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter op dit moment over twee ervaren keepers en één talentvolle keeper. Gorter stond in het duel met PSV op doel, maar liet geen goede indruk achter. Pasveer en Stekelenburg kampten in de afgelopen periode met blessures.

Zodoende werd Cillessen enkele dagen geleden nog gelinkt aan Ajax. Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf liet weten dat hij Cillessen naar Ajax zou halen, als hij het voor het zeggen zou hebben. 'Er zijn voorbeelden uit het recente verleden bij Ajax waarbij Ajax meerdere keepers nodig had. Ik zou geen seconde erover twijfelen en onmiddellijk Jasper Cillessen halen.'

Update - 16.15 uur (3 augustus 2022) 'Cillessen onderweg naar Nijmegen'

Jasper Cillessen gaat de nieuwe doelman van NEC worden, zo melden bronnen rondom de doelman tegenover De Telegraaf. 'De 63-voudig Oranje-international is op dit moment onderweg van Valencia naar Nijmegen', schrijft de krant. 'Donderdag wordt Cillessen gekeurd, worden de mondelinge afspraken op papier gezet en zal het contract worden ondertekend.'

Update II - 16.10 uur (4 augustus 2022) 'Presentatie Cillessen uitgesteld; clubs onderhandelen nog over transfersom'

De officiële perspresentatie van Jasper Cillessen bij NEC laat nog even op zich wachten. meldt het Algemeen Dagblad donderdagmiddag. Volgens de krant onderhandelt de club uit Nijmegen nog met Valencia over de transfersom van de doelman. Verwacht wordt dat deze rond de één miljoen euro zou liggen. Cillessen is al wel succesvol medisch gekeurd donderdagochtend.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

De bookmaker verwacht niets anders dan een zege voor Ajax in het competitieduel met Fortuna Sittard. Check hier de odds!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties