Ten Hag bevestigt: Van de Beek mist restant seizoen wegens blessure

door Cristian de Jong 20

Bron AS

Ten Hag bevestigt: Van de Beek mist restant seizoen wegens blessure

door Cristian de Jong 20

Bron AS

Laatst geüpdatet

Donny van de Beek zal dit seizoen niet meer in actie komen, zo laat Erik ten Hag weten op een persconferentie. De oud-Ajacied raakte eerder deze maand lelijk geblesseerd aan zijn knie na een botsing met Marcos Senesi. Van de Beek verliet geblesseerd het veld en al snel bleek dat het er niet goed uitzag voor de middenvelder.

Een nieuwe domper voor Van de Beek tijdens zijn periode bij Manchester United. De 25-jarige speler kwam al niet veel aan spelen toe in Manchester en zal nu ook de rest van het seizoen geen minuten meer maken. 'Van de Beek zal de rest van het seizoen moeten missen', zegt Ten Hag over zijn speler. 'Het is pijnlijk als je een nare blessure oploopt midden in het seizoen', vervolgt de oefenmeester. 'Hij zal terug zijn voor het begin van het voorseizoen.'

Van de Beek kende in de eerste seizoenshelft al een periode van blessureleed. De oud-Ajacied mocht dit seizoen pas op 6 november voor het eerst in de basis beginnen in de Premier League. Die wedstrijd werd tevens met 3-1 verloren van Aston Villa.

Ook tegen Bournemouth begon Van de Beek in de basis. Wat een mooie wedstrijd had moeten worden voor de middenvelder, eindigde in een nachtmerrie. Na een lelijke botsing met Senesi moest Van de Beek vlak voor rust het veld verlaten. Men weet nu dat dit ook de laatste minuten waren voor Van de Beek dit seizoen.

Weet Klaassen wederom te scoren in de thuiswedstrijd tegen FC Twente?!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.