Ten Hag vreest voor blessure Van de Beek: 'Het ziet er niet goed uit'

door Cristian de Jong 50

Bron MUTV

Ten Hag vreest voor blessure Van de Beek: 'Het ziet er niet goed uit'

door Cristian de Jong 50

Bron MUTV

Laatst geüpdatet

Manchester United moet vrezen voor een lange afwezigheid van Donny van de Beek. De oud-Ajacied mocht dinsdagavond in de basis beginnen in het thuisduel met Bournemouth. Van de Beek raakte na een botsing met oud-Feyenoorder Marcos Senesi stevig geblesseerd en moest het veld dan ook verlaten.

Coach Erik ten Hag vreest Van de Beek voor langere tijd niet in te kunnen zetten. 'We moeten wachten om de juiste diagnose te kunnen stellen, maar het ziet er niet goed uit', vertelt Ten Hag bij MUTV. Niet alleen voor Van de Beek zelf komt de blessure allesbehalve goed uit. 'Ook slecht nieuws voor Manchester United', gaat de oefenmeester verder.

Titel nog niet uit zicht voor Manchester United

Van de Beek kwam dit seizoen tot dusver pas in tien wedstrijden in actie. Ondanks de blessure van Van de Beek kan Ten Hag met tevredenheid terugkijken op het duel met Bournemouth, dat met 3-0 gewonnen werd. 'Het geloof groeit en dat is een goed teken. We moeten elke wedstrijd met honderd procent energie en focus spelen.'

De voormalig Ajax-trainer kende een dramatische start in zijn eerste seizoen als coach van The Red Devils. Na een goede reeks wedstrijden staat Manchester United knap vierde en is er nog altijd hoop op de landstitel. 'Als je aan die filosofie weet te blijven voldoen, dan wordt een titel mogelijk', aldus Ten Hag.

Bekijk hier de beste voetbal wedtips voor woensdag 4 januari!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.