Slavia Praag en Mohamed Ihattaren officieel uit elkaar

door Roemer Smid 81

Bron Slavia Praag

Slavia Praag en Mohamed Ihattaren officieel uit elkaar

door Roemer Smid 81

Bron Slavia Praag

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren en Slavia Praag zijn officieel uit elkaar. De breuk hing al enige tijd in de lucht en de Tsjechische topclub maakt zondagavond officieel bekend dat de wegen tussen de twee partijen scheiden.

De verklaring van de club op X is kort maar krachtig: 'Slavia Praag en Mohamed Ihattaren beëindigen hun samenwerking. Die beslissing is in onderling overleg genomen. Eén van de redenen was dat de speler zijn wens heeft uitgesproken om zich op zijn carrière te richten in de nabijheid van zijn familie. Slavia heeft hem in die keuze volledig ondersteund.'

De 22-jarige middenvelder had een contract bij Slavia Praag tot het einde van dit seizoen. Na vier maanden valt het doek echter voor Ihattaren. Het voormalig toptalent werd hiervoor al weggestuurd bij Juventus. Ook bij Ajax ging het mis. Na een veelbelovende periode was Ihattaren in de voorbereiding van het seizoen 2022/23 om onduidelijke reden niet aanwezig. De middenvelder kreeg geen rugnummer en werd niet ingeschreven voor de Champions League. Op 31 oktober 2022 maakte Ajax bekend dat de koopoptie niet gelicht werd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.