Tsjechische Media: 'Slavia Praag gaat contract Ihattaren ontbinden'

door Roemer Smid 169

Bron iSport

Tsjechische Media: 'Slavia Praag gaat contract Ihattaren ontbinden'

door Roemer Smid 169

Bron iSport

Laatst geüpdatet

Het avontuur van Mohamed Ihattaren bij Slavia Praag lijkt vervroegd te eindigen, zo schrijft het Tsjechische iSport. De overstap van Ihattaren naar Slavia Praag leek de laatste kans voor de voetballer om zijn carrière weer een nieuw leven in te blazen, maar de club ziet geen toekomst voor de Nederlandse Marokkaan en wil zijn contract ontbinden.

In december tekende Ihattaren een prestatiecontract met kans op een driejarige verbintenis bij de Tsjechische club. Omdat de middenvelder niet fit was begon zijn periode bij Slavia Praag met individuele trainingen. Op die manier hoopte Ihattaren aan te haken bij de hoofdmacht. Dat lukte niet en in januari werd hij zelfs teruggezet naar het B-elftal.

'Het ziet er momenteel niet rooskleurig uit voor Ihattaren', schrijft iSport. 'Het contract wordt beëindigd'. Volgens Nederlandse Juicekanalen is Ihattaren terug op Nederlandse bodem en zou hij eerder gefotografeerd zijn met lachgasballonnen.

Laatste kans voor Ihattaren

De overstap van Ihattaren naar Slavia Praag leek de laatste kans voor de talentvolle voetballer om zijn carrière een nieuw leven in te blazen. In januari 2022 huurde Ajax de middenvelder van Juventus. Bij de Amsterdamse club liet Ihattaren vlagen van zijn kwaliteit zien en leek hij op het juiste pad. Nadat hij in de voorbereiding van het seizoen 2022-2023 een lange tijd, door onduidelijke redenen, afwezig was besloot Ajax de koopoptie niet te lichten. Ihattaren keerde terug naar Juventus, maar zijn contract bij de Italiaanse topclub werd in 2023 ontbonden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.