Siem de Jong moet bekerduel met oude club Ajax missen

door Bart Veenstra 23

Bron De Stentor

Siem de Jong moet bekerduel met oude club Ajax missen

door Bart Veenstra 23

Bron De Stentor

Laatst geüpdatet

Siem de Jong moet het bekerduel met Ajax van donderdagavond aan zich voorbij laten gaan. Dat meldt De Stentor dinsdagmiddag. Vanwege 'fysieke malheur' ontbrak De Jong dinsdag op de training van de club uit Doetinchem.

Vanwege zijn blessure ontbrak De Jong ook al in de competitiewedstrijden tegen FC Eindhoven en Roda JC. De laatste keer dat de oud-speler van Ajax in actie kwam voor De Graafschap was op vrijdag 10 februari tegen NAC Breda. Destijds viel hij in de 71ste minuut in. Het duel met de club uit Breda werd overigens met 2-0 verloren.

Voor De Jong was bekerduel met Ajax bijzonder geweest

Voor De Jong was het duel met Ajax een bijzondere geweest. De middenvelder werd tussen 2011 en 2014 maar liefst vier keer achter elkaar kampioen met de Amsterdamse club. In een verder verleden nam Ajax De Jong over vanuit de jeugdopleiding van De Graafschap.

In de afgelopen zomer nam De Graafschap De Jong over van sc Heerenveen. In de afgelopen tien duels begon de aanvallende middenvelder slechts één keer in de basis. Bovendien werd hij in die wedstrijd in de rust al vervangen.

De Graafschap en Ajax treffen elkaar donderdagavond in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Het duel in Doetinchem begint om 21.00 uur. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor de halve finales van het bekertoernooi.

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde! (Ad)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.