Schreuder verkast naar Verenigde Arabische Emiraten en is nieuwe trainer van Al Ain

door NielsOpdam 29

Bron Al Ain

Schreuder verkast naar Verenigde Arabische Emiraten en is nieuwe trainer van Al Ain

door NielsOpdam 29

Bron Al Ain

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder is officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer van Al Ain. Dat meldt de club uit de Verenigde Arabische Emiraten zaterdag op Twitter. Schreuder werd vier maanden geleden ontslagen door Ajax en vindt een nieuw avontuur in de Emiraten.

Afgelopen woensdag meldde Ajax Showtime al dat de oefenmeester spoedig een contract zou tekenen in Abu Dhabi. Schreuder neemt videoanalist Erwin Koenis mee naar Al Ain. Koenis werkte sinds augustus 2020 bij Ajax, waar hij verantwoordelijk was voor het analyseren van tegenstanders van het eerste elftal.

Naast Koenis gaat ook keeperstrainer Carlo l’Ami mee met de oud-trainer van de Amsterdammers. In de Verenigde Arabische Emiraten gaat Schreuder werken bij de recordkampioen van het land. Al Ain heeft tot nu toe negen landstitels gewonnen.

Schreuder werd gelinkt aan Leeds United en Olympiakos

Schreuder werd na zijn vertrek bij Ajax met diverse clubs in verband gebracht. De oefenmeester werd in de afgelopen maanden gelinkt aan het Engelse Leeds United en het Griekse Olympiakos Piraeus. Uiteindelijk verkast de Barnevelder naar Al Ain. Het is zijn vijfde club als hoofdtrainer. Eerder werkte Schreuder bij FC Twente, TSG Hoffenheim, Club Brugge en Ajax.

Denk jij dat Ajax de Eredivisie alsnog eindigt als nummer twee?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.