Schmidt: 'Ajax wint niet gemakkelijk bij AZ'

door Bas Velzel 49

Bron AS

Schmidt: 'Ajax wint niet gemakkelijk bij AZ'

door Bas Velzel 49

Bron AS

Laatst geüpdatet

Roger Schmidt verwacht voor zowel PSV als voor Ajax zondag een zware wedstrijd. De oefenmeester van de Eindhovenaren denkt dat de Amsterdammers niet gemakkelijk gaan winnen AZ, maar dat zijn eigen ploeg ook niet zomaar met de drie punten naar huis gaat vanuit Rotterdam.

Volgens Schmidt maakt PSV nog altijd een goede kans op de titel. Wel is hij realistisch over de pittige uitdaging die hen te wachten staat. 'We hebben nog een zwaar programma. Het is niet gemakkelijk te winnen bij Feyenoord, maar ook niet voor Ajax bij AZ', aldus Schmidt bij de persconferentie in aanloop naar de topper tussen Feyenoord en PSV.

'Na zondag weten we meer over onze kansen voor de titel. Ik denk dat we de laatste weken hebben laten zien dat we er nog in geloven.' Als Ajax zondag wint van AZ in en Alkmaar en als PSV onderuit gaat tegen Feyenoord in De Kuip dan is Ajax officieel kampioen. Bij een winst van de Amsterdammers en een gelijkspel PSV, dan is Ajax zo goed als zeker kampioen.

Feyenoord heeft kracht

Dat Feyenoord donderdagavond nog een wedstrijd moet spelen maakt volgens Schmidt niet uit. Hij denkt juist eerder dat de plaatsing voor de finale van de Conference League de Rotterdammers kracht geeft. 'Het is indrukwekkend wat Feyenoord laat zien, het hele seizoen al. Het is een uitgebalanceerde ploeg. Het wordt een zware wedstrijd, dat weten we.'

Denk jij dat Ajax zondag gaat winnen én dat Haller dan scoort? Zet in en krijg bij een juiste voorspelling drie keer je inzet terug!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.