Scherpen loopt knieblessure op en moet operatie ondergaan

door Jesse ter Haar 15

Bron Vitesse

Scherpen loopt knieblessure op en moet operatie ondergaan

door Jesse ter Haar 15

Bron Vitesse

Laatst geüpdatet

Kjell Scherpen is de komende weken uit de roulatie bij Vitesse, zo brengt de club naar buiten via de eigen kanalen. De oud-Ajacied liep tijdens het afgelopen weekeinde een knieblessure op en moet aan het gewricht worden geopereerd.

Afgelopen zaterdag speelde Vitesse de uitwedstrijd tegen SC Cambuur en die werd met 0-3 gewonnen. Een succesvolle avond voor Vitesse dus, maar minder voor Scherpen. De goalie viel na 55 minuten spelen geblesseerd uit en werd vervanger door, eveneens oud-Ajacied, Daan Reiziger.

Verder onderzoek heeft uitgewezen dat de 22-jarige keeper een serieuze blessure heeft opgelopen aan zijn knie. Er is een ingreep nodig en dat houdt hem weken aan de kant. Later deze week gaat Scherpen onder het mes. Wat de schade aan zijn knie precies betreft, wordt niet genoemd door Vitesse.

Scherpen mag zich sinds augustus speler van Vitesse noemen. Officieel is hij nog altijd eigendom van Brighton & Hove Albion, maar de Engelse club verhuurt hem voor één seizoen aan de club uit Arnhem. Na het huidige seizoen keert hij in principe terug naar de Premier League-club. De lange goalie keepte tot nu toe zeven wedstrijden voor Vitesse, waarin hij dertien tegengoals te verwerken kreeg.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.