Reuser wil 'horizon verbreden' en vertrekt na dit seizoen bij de KNVB

door Bart Veenstra 20

Bron KNVB

Reuser wil 'horizon verbreden' en vertrekt na dit seizoen bij de KNVB

door Bart Veenstra 20

Bron KNVB

Laatst geüpdatet

Martijn Reuser vertrekt na het huidige seizoen als trainer bij de KNVB. Dit seizoen heeft de voormalig speler van Ajax het Nederlands elftal Onder 19 onder zijn hoede. Woensdag laat de Nederlandse voetbalbond weten dat er na dit seizoen een einde komt aan het dienstverband van Reuser bij de KNVB.

In de afgelopen jaren werkte Reuser voor alle KNVB-jeugdteams bij de jongens. Hij was coach van de Onder 15 tot en met Onder 18, zo schrijft de KNVB. Tijdens het afgelopen WK in Qatar maakte hij bovendien deel uit van de scoutingsstaf van het Nederlands elftal.

Reuser wil horizon verbreden

Voor Reuser is het tijd voor iets anders in de voetballerij. 'Na vijf jaar KNVB, waar ik met veel plezier en trots gewerkt heb, wil ik mijn horizon verbreden', zegt de oud-Ajacied dan ook. 'Voor mijn eigen ontwikkeling is het goed om ook in een andere omgeving te kijken. Ik heb de ambitie om verder te groeien als trainer-coach dus daar ga ik mij de aankomende tijd op richten.'

In het verleden werkte Reuser ook al in de jeugdopleiding van NAC Breda en ADO Den Haag. Over concrete plannen van Reuser in de voetballerij wordt op dit moment (nog) niet geschreven. De geboren Amsterdammer speelde tussen 1993 en 1999 in het eerste elftal van Ajax. Met de Amsterdamse club won hij onder meer de Champions League in 1995.

Denk jij dat Ajax donderdagavond binnen 90 minuten wint van Union Berlin? Zet dan in en ontvang 3,30 keer je inzet terug bij een Amsterdamse zege!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.