Rensch meldt zich af bij Jong Oranje, Salah-Eddine voor het eerst bij selectie

door Timo Suur 19

Bron OnsOranje

Rensch meldt zich af bij Jong Oranje, Salah-Eddine voor het eerst bij selectie

door Timo Suur 19

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Devyne Rensch heeft zich afgemeld bij Jong Oranje, zo is te lezen via de officiële kanalen van OnsOranje. De verdediger ontbrak tegen Feyenoord in de selectie vanwege een spierblessure en is dus ook niet fit genoeg om zich te melden bij Jong Oranje.

Anass Salah-Eddine maakt zijn debuut in de selectie van Jong Oranje. Hij is als één van de vervangers opgeroepen door trainer Erwin van de Looi. Naast Rensch meldden ook Sven Mijnans (AZ), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) en Mees Hilgers (FC Twente) zich af bij Jong Oranje.

Salah-Eddine is niet als enige vervanger opgeroepen, ook Million Manhoef (Vitesse), Sydnes van Hooijdonk (sc Heerenveen) en Shurandy Sambo (Sparta Rotterdam) mogen hun opwachting gaan maken bij Jong Oranje. Salah-Eddine wordt dit seizoen door Ajax verhuurd aan FC Twente en doet het daar naar behoren en dus heeft trainer Van de Looi besloten om hem als vervanger op te roepen.

Jong Oranje in voorbereiding om het EK 2023

Jong Oranje gaat deze week twee oefenwedstrijden die in het teken staan van de voorbereiding op het EK 2023 in Roemenië en Georgië. Ze spelen achtereenvolgens tegen Noorwegen en Tsjechië in het Spaanse San Pedro del Pinatar. Dat is de plek waar Jong Oranje op trainingskamp gaat in voorbereiding op het EK van aankomende zomer. Op zaterdag 25 maart wordt er om 18.00 uur afgetrapt tegen Noorwegen en op maandag 27 maart is Tsjechië om 14.00 uur de tegenstander.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.