'Redan op weg naar FC Emmen voor nieuwe verhuurperiode in Eredivisie'

door Bart Veenstra 16

Bron Voetbal International

'Redan op weg naar FC Emmen voor nieuwe verhuurperiode in Eredivisie'

door Bart Veenstra 16

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Daishawn Redan lijkt het seizoen te gaan afmaken bij FC Emmen. Voetbal International meldt dat - als het laatste papierwerk is geregeld - de 21-jarige oud-spits van Ajax een huurcontract tekent bij de club uit Drenthe. Redan is eigendom van Hertha BSC, dat hem dit seizoen al verhuurde aan FC Utrecht.

Bij de Domstedelingen kwam Redan dit seizoen tot één doelpunt in veertien wedstrijden. In de afgelopen vier duels kwam Redan al niet meer in actie. FC Utrecht-trainer Michael Silberbauer ziet in Tasos Douvikas zijn eerste spits. Het huurcontract van Redan werd al ontbonden, zodat de spits nu de stap naar FC Emmen kan maken.

Vierde verhuurperiode in Eredivisie op komst

Redan, die sinds 2019 voor Hertha BSC speelt, is zodoende alweer toe aan zijn vierde uitleenperiode. Eerder speelde hij op huurbasis al voor FC Groningen, PEC Zwolle en dus FC Utrecht. In Duitsland heeft Redan, die een deel van de jeugdopleiding bij Ajax doorliep voordat hij naar Chelsea vertrok, nog een contract tot medio 2024.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.