'Promes ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld'

door Bas Velzel 99

Bron Nieuwsuur

'Promes ook verdacht van drugssmokkel en huiselijk geweld'

door Bas Velzel 99

Bron Nieuwsuur

Laatst geüpdatet

Quincy Promes zou ook verdacht worden van de smokkel van synthetische drugs naar Australië en van huiselijk geweld. De oud-aanvaller van Ajax werd al verdacht van poging tot moord op zijn neef na een steekpartij op een feestje.

Dat melden bronnen rond het onderzoek in de zaak van Promes aan Nieuwsuur. Het bewijs tegen Promes voor de nieuwe verdenkingen zou niet alleen komen van de mobiele telefoon van Promes, die werd afgeluisterd door de politie, maar ook van versleutelde berichten die de politie zou hebben onderschept.

De telefoon van Promes werd afgeluisterd omdat de politie hem in beeld had vanwege betrokkenheid bij het handelen van drugs. Nieuwsuur wist eerder al te melden dat de oud-Ajacied in een afgetapt telefoon gesprek met zijn familie zou hebben bekend dat hij zijn neef heeft neergestoken.

De zaak rond de steekpartij is uitgesteld en zal waarschijnlijk over enkele maanden aan bod komen. Het Openbaar Ministerie wil niet op stand van zaken rond de drugsverdenkingen ingaan. Advocaat Gerard Spong van Promes laat aan Nieuwsuur weten af te zien van het geven van commentaar.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.