Naar verluidt: 'Ziyech biedt zichzelf aan bij FC Barcelona'

door Brent Tomassen 90

Bron La Gazzetta dello Sport

Naar verluidt: 'Ziyech biedt zichzelf aan bij FC Barcelona'

door Brent Tomassen 90

Bron La Gazzetta dello Sport

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels weer geopend en dat betekent dat de geruchten over Ajacieden en oud-Ajacieden toenemen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 21 januari

'Ziyech biedt zichzelf aan bij FC Barcelona'

Hakim Ziyech zou zichzelf hebben aangeboden bij FC Barcelona. De oud-Ajacied is volgens Sport bang dat hij door de vele aankopen van Chelsea nog minder speeltijd zal gaan krijgen. De Londense club versterkte zich deze transferperiode al met aanvallers Noni Madueke, Mykhailo Mudryk en Joao Felix. Daarnaast beschikt Chelsea nog over genoeg andere aanvallers.

Vrijdag 20 januari

'AC Milan vooralsnog niet van plan Dest definitief over te nemen van FC Barcelona'

AC Milan is vooralsnog niet van plan om de optie tot koop in het huurcontract van Sergiño Dest te lichten, weet La Gazzetta dello Sport. De Amerikaan weet nog niet te overtuigen in Italië. Dest wordt verhuurd door FC Barcelona en kan na dit seizoen voor een bedrag van 20 miljoen euro definitief overgenomen worden van de club uit Catalonië. De rechtsback heeft echter zijn prijskaartje nog niet waar kunnen maken, zo vindt AC Milan.

'Tottenham wil deze transferperiode nog afscheid nemen van Sánchez'

Davinson Sánchez lijkt op weg naar de uitgang bij Tottenham Hotspur. De ploeg uit London wil deze transferperiode nog afscheid nemen van de oud-Ajacied, zo schrijft Express Sport. The Spurs willen graag hun selectie versterken om een topvier-klassering veilig te stellen en daarvoor zullen een aantal spelers ruimte moeten maken, waaronder Sánchez. De Colombiaan stond dit seizoen pas zes keer in de basis en heeft daarmee geen garantie op een plekje in de selectie van manager Antonio Conte.

'Kasanwirjo in nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord'

Neraysho Kasanwirjo staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord, zo weet 1908. De Rotterdammers `zijn na de wedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen weekend overtuigd geraakt van de oud-Ajacied en hebben zodoende hun oog laten vallen op de verdediger. Feyenoord zou de interesse deze week al bekend hebben gemaakt aan FC Groningen, Kasanwirjo en zijn management. De Trots van het Noorden heeft deze transferperiode al drie nieuwkomers weten te strikken. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus lijkt dus mee te kunnen werken aan een transfer, weet het medium.

Dinsdag 17 januari

'Ziyech kan carrière vervolgen bij Newcastle United'

Hakim Ziyech kan mogelijk zijn carrière vervolgen bij Newcastle United, zo meldt The Telegraph. De Marokkaans international kan niet altijd rekenen op speelminuten bij zijn huidige werkgever Chelsea en zou zodoende een vertrek bij The Blues niet uitsluiten. Chelsea zou daarnaast openstaan voor een permanente transfer. De club uit London moet ruimte maken in de selectie om onder meer nieuwkomers Benoit Badiashile, João Félix en Mykhailo Mudryk in te kunnen schrijven voor de Champions League. Newcastle United kan met deze interesse Chelsea mogelijk uit de brand helpen, zo schrijft het medium.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.