Naar verluidt: 'Chelsea wil Ziyech betrekken in ruildeal met Benfica'

door Thijs Zwagerman 50

Bron AS

Naar verluidt: 'Chelsea wil Ziyech betrekken in ruildeal met Benfica'

door Thijs Zwagerman 50

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels weer geopend en dat betekent dat de geruchten over Ajacieden en oud-Ajacieden toenemen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Donderdag 5 januari 

'Chelsea wil Ziyech betrekken in ruildeal met Benfica'

Als het aan Chelsea ligt vervolgt Hakim Ziyech zijn carrière bij Benfica. Chelsea is al geruime tijd met de Portugese topclub in onderhandeling om middenvelder Enzo Fernández over te nemen, maar nu de eisen van Benfica Chelsea te gortig worden opteren de Engelsen volgens Record voor een andere constructie. Chelsea zou Ziyech, David Fofana en Andrey Santos - die door Chelsea nog gepresenteerd moet worden als nieuwe speler - willen betrekken in een ruildeal met Fernández. In dat geval zou Chelsea een transfersom betalen en Ziyech, Fofana en Santos een halfjaar willen verhuren aan Benfica. Vooralsnog wil Benfica hier echter niets van weten en verlangt de club naar verluidt 120 miljoen euro voor Fernández, die recentelijk wereldkampioen werd met Argentinië.

Maandag 2 januari

'Hertha BSC verscheurt doorlopend contract van Zeefuik'

Hertha BSC heeft naar verluidt het tot medio 2024 doorlopende contract van Deyovaisio Zeefuik verscheurd. Dat melden de Duitse media BILD en Kicker. De club heeft deze beslissing genomen vanuit salarisoverwegingen. Bij Hertha BSC komt Zeefuik nauwelijks tot niet aan spelen toe. Dit seizoen speelde hij slechts vijf minuten. Volgens BILD is Zeefuik met diverse clubs uit Nederland in gesprek, al is een overstap naar een andere Europese club ook mogelijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.