Naar verluidt: 'Van de Beek stelt vertrekplan bij United uit door komst Rangnick'

door Terrence Riepma 18

Bron AS

Naar verluidt: 'Van de Beek stelt vertrekplan bij United uit door komst Rangnick'

door Terrence Riepma 18

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent voormalig Ajax-spelers stoppen. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 23 november

'Van de Beek stelt vertrekplan bij United uit door komst Rangnick'

Donny van de Beek lijkt zijn vertrekplan bij Manchester United nog even uit te stellen, zo meldt ESPN-journalist Rob Dawson. De middenvelder kwam onder voormalig United-trainer Ole Gunnar Solskjaer tot nauwelijks speeltijd, maar door de aanstaande komst van Ralf Rangnick als interim-trainer zou er hernieuwde motivatie ontstaan zijn. Van de Beek en ook teamgenoot Anthony Martial zouden onder Rangnick graag erachter willen komen of zij in het systeem passen voordat ze definitief de deur van Old Trafford achter zich dichtdoen.

Maandag 22 november

'Xavi heeft Van de Beek niet nodig bij FC Barcelona'

Donny van de Beek werd onlangs genoemd als een mogelijke winteraanwinst voor FC Barcelona, maar van een transfer lijkt het niet te komen. Xavi, de nieuwe trainer van FC Barcelona, is namelijk van mening dat hij genoeg middenvelders in zijn selectie heeft, zo meldt Sport. Onlangs zou FC Barcelona hebben geïnformeerd naar Van de Beek. De middenvelder bleek interesse te hebben in een overgang, maar klaarblijkelijk heeft Xavi de middenvelder van Manchester United niet nodig.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties