'Manchester United stelt Rangnick aan als interimmanager'

door BadembaBarrie 27

Bron The Athletic

'Manchester United stelt Rangnick aan als interimmanager'

door BadembaBarrie 27

Bron The Athletic

Laatst geüpdatet

Manchester United lijkt een nieuwe interimmanager te hebben gevonden. Ralf Rangnick, momenteel werkzaam als hoofd sport en ontwikkeling bij Lokomotiv Moskou, wordt in de komende dagen aangesteld tot en met het einde van het seizoen. Dat meldt The Athletic donderdagmiddag.

Rangnick en United zouden tot een overeenstemming zijn gekomen en daarmee lijkt de weg naar het hoofdtrainerschap open voor de Duitser. Zijn huidige club, Lokomotiv Moskou, moet nog wel akkoord gaan met zijn vertrek, maar daar worden naar verluidt geen problemen door de betrokken partijen.

In Manchester ligt voor Rangnick een contract tot het einde van het seizoen klaar, waarna hij twee jaar aan de club verbonden blijft in een adviserende rol. Hiermee lijkt United dus in te zetten op een nieuwe trainer voor op de lange termijn vanaf volgend seizoen.

Onduidelijkheid over Ten Hag

Al voor het vertrek van Ole Gunnar Solskjaer zong de naam van Ajax-trainer Erik ten Hag rond in Manchester. De trainer zelf gooide de deur voor een tussentijds vertrek vrij resoluut dicht, maar sprak zich niet zo duidelijk uit over waar hij na afloop van het seizoen eventueel voor open zou staan. Met de tijdelijke aanstelling van Rangnick lijkt de kans op een zomerse aanstelling van Ten Hag in ieder geval weer wat te zijn groter geworden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties