Naar verluidt: 'Ten Hag legt zich neer bij zomers vertrek bij Manchester United'

door Jesse ter Haar 206

Bron AS

Naar verluidt: 'Ten Hag legt zich neer bij zomers vertrek bij Manchester United'

door Jesse ter Haar 206

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zie hier de Naar Verluidt van vorige week!

Donderdag 11 april

'Ten Hag legt zich neer bij zomers vertrek bij Manchester United'

Erik ten Hag gaat komende zomer vertrekken bij Manchester United, zo schrijft The Mirror donderdagmiddag. Het medium zou dergelijke geluiden hebben gehoord vanuit de spelersselectie van de club. Meerdere leden van de selectie zouden namelijk een gedragsverandering hebben opgemerkt bij Ten Hag, waaruit zij concluderen dat de oefenmeester aan zijn laatste wedstrijden als manager van Manchester United bezig is. De beoogde opvolger wordt ook al genoemd: Graham Potter.

Maandag 8 april

'Eintracht Frankfurt licht koopoptie niet; ManU wil Van de Beek laten gaan'

Eintracht Frankfurt gaat naar alle waarschijnlijkheid de koopoptie in het huurcontract van Donny van de Beek niet lichten. Dat meldt het Duitse Fussball.News maandagmiddag. Van de Beek wordt gehuurd van Manchester United, maar ook in Duitsland komt hij amper aan spelen toe. Na dit seizoen keert de oud-Ajacied terug naar Manchester United, al heeft hij daar naar verwachting geen toekomst meer. De verwachting is dan ook dat hij na dit seizoen een transfer zal maken en Manchester United gaat verlaten.

Poll: Moet Ajax deze zomer een poging wagen voor Donny van de Beek?
0%
0%
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.