Naar verluidt: 'Schuurs speelt zich in de kijker bij Atlético Madrid'

door Bart Veenstra 56

Bron AS

Naar verluidt: 'Schuurs speelt zich in de kijker bij Atlético Madrid'

door Bart Veenstra 56

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Dinsdag 1 november

'Schuurs speelt zich in de kijker bij Atlético Madrid'

Perr Schuurs heeft zich in dienst van zijn nieuwe club Torino in de kijker gespeeld van Atlético Madrid. Dat meldt de Spaanse krant Mundo Deportivo. In het Spaanse medium wordt Schuurs zelfs 'de nieuwe De Ligt' genoemd. Atlético Madrid-trainer Diego Simeon zou onder de indruk zijn van de verdedigende én voetballende kwaliteiten van Schuurs. Naast Atlético zou ook Liverpool nog altijd interesse hebben in Schuurs. De Limburger staat bij Torino nog tot medio 2026 onder contract.

Check op de website van Sportbookies de beste wedtips voor de wedstrijden in de Champions League van dinsdag en woensdag!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.