Naar verluidt: 'FC Barcelona maakt werk van nieuw contract De Jong'

door Cristian de Jong 136

Bron AS

Naar verluidt: 'FC Barcelona maakt werk van nieuw contract De Jong'

door Cristian de Jong 136

Bron AS

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 21 mei

'FC Barcelona maakt werk van nieuw contract De Jong'

FC Barcelona werkt aan een nieuw contract voor Frenkie de Jong, zo meldt het Spaanse Sport. De Catalanen zijn zeer positief over de Nederlandse middenvelder. Het nieuwe contract zou beter uitkomen voor de Catalanen met betrekking tot het salarisplafond van La Liga. Het salaris van de Nederlander zou namelijk over meerdere jaren uitgesmeerd mogen worden. Daarnaast zou de oud-Ajacied zelf ook openstaan voor een contractverlenging.

Zaterdag 20 mei

'Manchester United krijgt ook 'nee' te horen voor transfer Gravenberch'

Naast Liverpool heeft ook Manchester United een 'nee' gekregen voor een transfer van Ryan Gravenberch, zo schrijft journalist Christian Falk bij CaughOffside. Bayern München wil de middenvelder aankomende zomer niet kwijtraken en hebben dit aan de zaakwaarnemers van Gravenberch doorgegeven. Trainer Thomas Tuchel is gecharmeerd van de middenvelder en zodoende mag hij dus niet vertrekken uit Duitsland. Hij heeft nog een contract tot medio 2027.

Dinsdag 16 mei

'Becker staat open voor overstap naar Premier League'

Sheraldo Becker staat open voor een overstap naar de Premier League, zo schrijft Florian Plettenberg op Twitter. De journalist van Sky Sports Duitsland meldt dat er veel clubs uit Engeland geïnteresseerd zijn in de diensten van de aanvaller en de oud-Ajacied staat zelf ook open voor een vertrek bij Union Berlin. West Ham, Fulham en Burnley horen bij de gegadigden, maar Becker kan rekenen op meer interesse. Hij heeft nog een contract tot medio 2024 in Duitsland. Zijn transferwaarde wordt geschat rond vijftien tot twintig miljoen euro.

Maandag 15 mei

'Van de Beek lijkt op weg naar uitgang bij Manchester United'

Donny van de Beek lijkt op weg naar een vertrek bij Manchester United, zo schrijft Fichajes.net. De Nederlandse middenvelder, die in 2020 voor 40 miljoen euro overkwam van Ajax, heeft niet kunnen overtuigen bij de Engelse club en zodoende hoopt men in Manchester in onderling overleg tot een afscheid te komen. Met slechts 294 minuten speeltijd in tien wedstrijden dit seizoen is zijn rol bij United marginaal geweest. Na de komst van voormalig Ajax-coach Erik ten Hag leek een grotere rol voor Van de Beek in het verschiet te liggen, maar dat heeft niet zo mogen zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.