Naar verluidt: 'Haller mag vertrekken bij Borussia Dortmund'

door Bart Veenstra 115

Bron AS

Naar verluidt: 'Haller mag vertrekken bij Borussia Dortmund'

door Bart Veenstra 115

Bron AS

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

'Haller mag vertrekken bij Borussia Dortmund'

Sébastien Haller mag komende zomer vertrekken bij Borussia Dortmund, zo meldt BILD vrijdagmiddag. De Ivoriaanse spits is met een salaris van acht à negen miljoen euro een van de grootverdieners bij Die Schwarzgelben, terwijl hij Niclas Füllkrug voor zich moet dulden als het gaat om de spitspositie. Bij Dortmund lijkt men twijfels te hebben of de oud-Ajacied zijn oude niveau zal halen. Om die redenen staat Dortmund open voor een zomers vertrek van de spits, mits er een passend bod komt. In de zomer van 2022 maakte Haller de overstap van Ajax naar Dortmund. Hierbij was een bedrag van 31 miljoen euro gemoeid.

'Borussia Mönchengladbach wil Wöber definitief overnemen van Leeds United'

Borussia Mönchengladbach wil Maximilian Wöber definitief overnemen van Leeds United. Dat meldt journalist Florian Plettenberg van Sky Sport Deutschland. De Oostenrijkse oud-speler van Ajax wordt dit seizoen gehuurd van de Engelse club, die vorig seizoen degradeerde naar het Championship. De onderhandelingen verlopen echter moeizaam. Leeds United vraagt op dit moment tien tot twaalf miljoen euro voor Wöber. Op dit moment zou een definitieve transfer naar Mönchengladbach onrealistisch zijn. Wöber zelf ziet een permanente transfer wel zitten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.