Geruchtenmolen: 'Kroes wil Ten Hag aanstellen als nieuwe coach van Ajax'

door Jari Perridon 478

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Kroes wil Ten Hag aanstellen als nieuwe coach van Ajax'

door Jari Perridon 478

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Kroes wil Ten Hag aanstellen als nieuwe coach van Ajax

Aanstaand algemeen directeur Alex Kroes wil Manchester United-coach Erik ten Hag aanstellen als Ajax-trainer voor het volgende seizoen. Met dit nieuws komt Football Insider woensdagmiddag. Kroes gaat vanaf 15 maart van start bij Ajax en zal zich dan richten op het aantrekken van een nieuwe technisch directeur en een nieuwe trainer. Kroes wil graag de 54-jarige oefenmeester terug halen naar Nederland. Ten Hag zijn positie bij Manchester United komt steeds meer onder druk te staan, dus een vertrek in de zomer wordt niet uitgesloten. Ten Hag wordt vertegenwoordigd door Sports Entertainment Group (SEG), het zaakwaarnemersbedrijf dat mede is opgericht door Kroes.

Turks talent Kalınsazlıoğlu van Besiktas gelinkt aan Ajax

Sahin Kalınsazlıoğlu, talent van het Turkse Besiktas, wordt gelinkt aan Ajax. De centrale middenvelder zou bij Besiktas niet voldoende perspectief hebben en om die reden een transfer overwegen. Andre Oechsner, een journalist uit Zwitserland, linkt de middenvelder aan Ajax. Kalınsazlıoğlu zou 1,5 miljoen euro moeten kosten, terwijl naast Ajax ook Schalke 04 en Hoffenheim interesse zouden hebben. 'Klerry Hunstra, die op Twitter vaker schrijft over transfers van Ajax, noemt het 'zaakwaarnemer werk'.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.