Geruchtenmolen: 'Engelse top aast op komst Ramaj'

door Jip Jesse 563

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Engelse top aast op komst Ramaj'

door Jip Jesse 563

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Woensdag 28 februari 

'Diverse Engelse topclubs azen op Ramaj'

Diverse Engelse topclubs hebben interesse in Ajax-doelman Diant Ramaj, zo meldt Christian Falk namens BILD op X woensdagmiddag. Volgens Falk gaat het om respectievelijk Manchester United, Arsenal en Chelsea. Ramaj, die sinds de komst van John van 't Schip niet meer onder de lat is weg te denken, beschikt over een contract dat loopt tot medio 2028.

Dinsdag 27 februari

'Ajax wil Lijnders als nieuwe hoofdtrainer'

Ajax heeft interesse in de diensten van Pepijn Lijnders. Dat meldt het Britse HITC donderdagavond. Lijnders is momenteel assistent-trainer van Jürgen Klopp bij Liverpool, maar vertrekt na dit seizoen. Volgens HITC zou Ajax al in gesprek zijn met Lijnders. Overigens maken serieuze media nog geen melding van het nieuws, terwijl HITC geen grote reputatie heeft op het gebied van transfernieuws.

Maandag 26 februari

'Ajax heeft interesse in PSG-talent Michut'

Volgens L'Équipe is Ajax geïnteresseerd in de zeventienjarige Étienne Michut. Het talent van Paris Saint-Germain heeft een aflopend contract en dat is niet alleen Ajax opgevallen. Ook Manchester City lijkt interesse te hebben in de aanvallende middenvelder. De Parijzenaren zouden bezig zijn met een contractverlenging voor het talent, maar dat is er voorlopig nog niet van gekomen. Michut is vrij klein, dynamisch en een technisch vaardige middenvelder. De eerste contacten zouden volgens de Franse krant al zijn gelegd met het management van het talent. Ook Manchester City zou al in contact zijn met zijn management.

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.