Geruchtenmolen: 'Ajax houdt ontwikkeling Philogene nauwlettend in de gaten'

door Jari Perridon 257

Geruchtenmolen: 'Ajax houdt ontwikkeling Philogene nauwlettend in de gaten'

door Jari Perridon 257

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Woensdag 6 maart

Ajax houdt de ontwikkeling van Jaden Philogene nauwlettend in de gaten. Met dit nieuws komt Tom Collomosse, sportjournalist van de Daily Mail, op woensdagochtend. De 22-jarige middenvelder speelt momenteel bij Hull City in het Championship. Daar speelde de Engelsman tot nu toe 22 wedstrijden, waarin hij goed was voor acht goals en zes assists. Philogene maakt een goede ontwikkeling door sinds zijn vertrek bij Aston Villa afgelopen zomer. Aston Villa heeft een terugkoopclausule in de deal bedongen, deze bedraagt vijftien miljoen pond. Hull City zou graag meer geld willen vangen voor de middenvelder.

Maandag 4 maart

'Ajax wil graag weer met Ten Hag werken'

Ajax zou graag weer met oud-Ajax trainer Erik ten Hag willen werken, zo meldt The Independent. Ten Hag heeft het nog altijd niet makkelijk bij Manchester United. Ajax zou de situatie in de gaten houden, zo valt te lezen op X. Of de interesse al concrete vormen aanneemt, is niet duidelijk. Ten Hag was tussen 2018 en 2022 al erg succesvol bij de Amsterdamse club, waarmee hij in 2019, 2021 en 2022 de landstitel won. In 2020 eindigde hij als eerste in het afgebroken 'coronaseizoen'.

Scoor nu vijftien procent extra korting op sale-artikelen in de Ajax Shop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.