Geruchtenmolen: 'Ajax is geïnteresseerd in Valentini van Boca Juniors'

door NielsOpdam 161

Bron Mundo Deportivo

Geruchtenmolen: 'Ajax is geïnteresseerd in Valentini van Boca Juniors'

door NielsOpdam 161

Bron Mundo Deportivo

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten in Nederland, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 17 september

'Ajax is geïnteresseerd in Valentini van Boca Juniors'

Ajax is geïnteresseerd in Nicolas Valentini, zo schrijft El Crack Deportivo. De 22-jarige Argentijnse centrale verdediger speelt momenteel bij Boca Juniors en wordt door Ajax-scouts op de voet gevolgd, zo weet het medium te melden. De Amsterdammers vinden Valentini een interessante speler en lieten dat aan Juan Román Riquelme weten. Riquelme is sinds december 2019 vicepresident bij Boca Juniors. Valentini is niet alleen basisspeler bij Boca, maar ook bij Argentinië O23 begint hij meestal vanaf de aftrap.

Vrijdag 15 september

'Ajax gecharmeerd van Belgisch talent Vermeeren'

Ajax zou belangstelling hebben in Arthur Vermeeren, dat meldt het Spaanse Mundo Deportivo. De achttienjarige middenvelder van Royal Antwerp veroverde vorig seizoen, ondanks zijn jonge leeftijd, een basisplaats bij de Belgische club. Daarmee maakte de jongeling onderdeel uit van het kampioensteam van de club. Bovendien kwam hij ook in de eerste vijf wedstrijden van het huidig seizoen in actie. Met zijn optredens heeft de Belgisch jeugdinternational de interesse van diverse clubs gewekt. Naast Ajax zou ook FC Barcelona de speler nadrukkelijk volgen. Verder wordt ook gesproken van interesse van onder meer Manchester United en Liverpool.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.