Naar verluidt: 'Barcelona dichter bij een akkoord, vertrek van De Jong nog niet uitgesloten'

door Jari Perridon 13

Bron AS

Naar verluidt: 'Barcelona dichter bij een akkoord, vertrek van De Jong nog niet uitgesloten'

door Jari Perridon 13

Bron AS

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar transfergeruchten blijven het hele jaar door komen. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Dinsdag 27 februari

'Barcelona dichter bij een akkoord, vertrek van De Jong nog niet uitgesloten'

Frenkie de Jong lijkt dichter bij een langer verblijf bij FC Barcelona te komen. De Catalanen moeten komende zomer spelers verkopen en De Jong vertegenwoordigt een hoge marktwaarde. Desalniettemin lijkt de middenvelder toch bij FC Barcelona te blijven. Vorige week hadden Ali Dursun, zijn zaakwaarnemer, en technisch directeur Deco een gesprek over een eventuele contractverlenging van De Jong, zo meldt Diario Sport. Volgens het Spaanse medium hebben de Catalanen laten weten dat de middenvelder als een sleutelfiguur wordt gezien binnen de selectie. Dursun heeft Barça duidelijk gemaakt dat De Jong graag bij de club blijft. Barcelona wil hoe dan ook voorkomen dat De Jong zijn contract uitdient. Het salaris van De Jong lijkt echter nog wel een obstakel.

'Manchester United wil verlies nemen en staat open voor aanbiedingen op Antony'

Antony lijkt op weg naar de uitgang bij Manchester United. Mochten er aanbiedingen binnenkomen voor de Braziliaanse buitenspeler, dan is de club van plan om hier serieus naar te kijken. Volgens de Daily Mail zal de club verlies lijden op de transfer. In de zomer van 2022 kwam de buitenspeler nog voor zo'n honderd miljoen euro over van Ajax. Amper twee jaar later lijkt Manchester United nog niet eens de helft van dit bedrag terug te zien. Erik ten Hag heeft de hoop in zijn aankoop nog niet opgegeven. Hij gelooft dat Antony nog steeds in staat is om zijn carrière in Engeland om te draaien.

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.