Naar verluidt: 'Dest dicht bij tijdelijke overstap naar Union Berlin'

door Timo Suur 53

Bron AS

Naar verluidt: 'Dest dicht bij tijdelijke overstap naar Union Berlin'

door Timo Suur 53

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk oud-spelers van Ajax. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rondom oud-Ajacieden, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 6 mei

'Dest dicht bij tijdelijke overstap naar Union Berlin'

Sergiño Dest is dicht bij een overstap naar Union Berlin, zo meldt Mundo Deportivo. Het is voor de Duitse ploeg wel belangrijk om Champions League te behalen zodat de verdediger gehuurd kan worden van FC Barcelona. Hij is nu verhuurd aan AC Milan, maar keert na dit seizoen weer terug bij de Spanjaarden. Mundo Deportivo schrijft dat er volgens de Duitse pers al sprake is van een akkoord tussen beide ploegen over een verhuurperiode. Het plan is om dit na het huidige seizoen officieel bekend te maken.

Dinsdag 2 mei

'Naam van Veltman zingt rond bij FC Barcelona'

De naam van Joël Veltman zingt rond bij FC Barcelona, zo schrijft Fútbol Total dinsdagavond. De oud-Ajacied is een gewaardeerde kracht bij Brighton & Hove Albion en dat heeft de interesse vanuit Spanje doen opwekken. De technische staf van FC Barcelona zou de rechtsback hebben voorgesteld bij de directie. De Nederlander heeft een aflopend contract en liet onlangs al weten voorlopig niets te zien in een terugkeer bij Ajax in Nederland.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.